tisdag 20 november 2012

Jösses, hade ju glömt!Åhhhhh................. Jag hade ju totalt glömt bort att jag har en underbar ljusslinga alldeles utanför mitt vardagsrumsfönster! Bor ju mitt i stan och här har de hängt upp julbelysningen under dagen. Hoppas att de tänder upp den snart för det kommer bli så vackert i fönstret då..... I parken lite längre upp på gatan har kommunen klätt in ett stort träd med ljusslinga som lyser underbart i vintermörkret. Som sagt hoppas de tänds snart!


Fuskade lite själv och tände upp en stjärna i köksfönstret som vetter mot en innergård. Ingen behöver se den mer än jag då det inte är några fler boende utan kontorslokaler på vår innergård.


Det har ju varit lite grått och trist en tid nu så lite mer varma ljuskällor i fönstrena är så välkomna. Håller mig hemma från jobbet idag också då det bubblade runt lite i magen igår och hade lite knip kvar. Känner mig lite trött också så en till vilodag är inte så dumt. Har en stickning på en tröja som jag ska fortsätta med under dagen.

Ha en skön onsdag!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hej Marie!
  Tack för besöket på julmarknaden! Hoppas din mamma är nöjd med sitt inköp :)
  Ja, nu vill man sätta upp fler ljuskällor. Jag ska ta fram min ljusslinga snart...
  Ser jättefint ut i din lägenhet tycker jag.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 2. Ja nu behöver man att få tända upp i fönstren, så mörkt som det är ute! Hoppas du har kryat på dig! Ha en fin helg! Kram Iréne

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...