tisdag 20 november 2012

Lat tisdag!


Idag latar jag mig, eller rättar sagt kurerar mig. Fått en lättare släng av kräksjukan som härgar på vårt dagis. Jobbar med barn i åldrarna 1-3 år och de är ena riktiga bakteriespridare, men ack så söta! Det är ju ändå en gråmulen dag så jag kan med gott samveta ligga i soffan och ha mina magknip för mig själv och tända lite ljus för myskänslan. Har ni sett vilken gigantisk "hjärtan på snöre" växt jag har i krukan. Det här är en växt som jag alltid lyckats med och har haft flera genom åren som blir så stora. De trivs i dragiga fönster har jag fått veta och eftersom jag bara har tvåglasfönster i denna 1800-tals lägenhet så trivs den bra.


Var ju på marknad i helgen hos Violans romantiska ting och fyndade denna vackra betongtavla som är gjord av Camilla som är fantastiskt duktig på betongarbete.
 


Har fixat lite i hallen och satt ett skåp på väggen där jag kan förvara vantar och slippa ha dem framme i den lilla hallen som har många öppningar och små möjligheter till förvaring. Korgen under döljer tröjor och sjalar samt resväskan får ta hand om lite sockor och udda stickade plagg.


Hallen i lite fler vinklar.


Har sparat lite skor från bl a mina barn och mig själv genom åren. Överst min sons gamla boats som han använde när han var 10 år gammal, idag 29 år.


Den här termometern fyndade jag på loppis för några månader sedan får futtiga 25 kr. Den funkar kanon! Önskar er alla en fin tisdag och själv återgår jag nu till soffan med filt och lite gott te för att kurera mig lite till.  
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Men lilla stumpan inte ska du behöva ha alla de små livens sjukdommar.Krya på dej nu.Sen får det vara bra med sjuka för i år.Kramar från din kära mor.

  SvaraRadera
 2. Blä va trist med kräksjuka! Hoppas du kryar på dig snabbt.
  Så fint du har det i din lägenhet. Jag visste inte att den blomman gillar drag. Jag tror att jag ska skaffa mig en sån att ha i ett fönster som är lite dragigt här. Din är ju verkligen ett kanonexemplar.

  Som sagt...krya på dig!

  Kram Åsa..

  SvaraRadera
 3. Fy för kräksjukan, jag tillhör de som nästan aldrig får det, ska väl vara gla för det! Krya på dig! Vilken blomma "hjärtan på tråd" så stor å kraftfull, då skulle de passa hos mig oxå om de föredrar drag i fönster!! Kram Iréne

  SvaraRadera
 4. Här mår man oxå illa just nu...får se vad som händer...så roligt att se dig här..kan inte du och modern koma över på glöggkvällarna...är ju drop in mellan 17-20...hör av er om ni kan :) visst är hon duktig Camilla...kram

  SvaraRadera
 5. Tack snälla för berömmande ord om min betong! Passade bra in där i din hall! =)
  Krya på dej nu ... mycket baciller överallt! Bläää
  Stor kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Var också på marknaden och hittade lite
  krya på dig
  kram Rosa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...