måndag 7 maj 2012

Kent, en sådan sötnos!Posted by Picasa
Min kompis har fått en sladdis! En helt undbar liten fransk bulldog endast 8 veckor gammal. Han heter Kent! Tänk att vara så bedårande söt och helt omöjlig att fota om han inte sover sött i någons famn.

Idag ska jag iväg första dagen på nya jobbet. Det ska skolas in under ett par dagar för att sedan arbetas över sommaren. Känns spännande och pirrigt. Har jobbat som egen företagare nu under ett par år så man har glömt bort hur det är att ha jobbarkompisar. Det har jag nog saknat en hel del då jag är en social person som gillar att ha folk omkring mig.

Butiken är nu urstädad och det ska öppna upp en klädbutik inom kort i lokalen. Bra för mig för jag blir av med någon hyra också som annars skulle kännas lite surt att släpa på. Jag fick endast kvar en halv kartong varor från butiken, resten sålde slut vid utförsäljningen. Snacka om reaförsäljning, hihi.

Ha en skön måndag!

5 kommentarer:

 1. GRATTIS till ännu ett vägval i livet! Det låter spännande med en ny tillvaro!
  Skönt att allt gick så bra och att allt gick över förväntan!
  Önskar dej all lycka till!!!

  Jodå, torsdag verkar jag vara hemma - du kan väl slå en pling!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Vad bra att det blev sålt så mycket under utförsäljningen!Tvyärr kom jag aldrig dit pga. sjukdom... men det är inget att göra åt!
  Kul med en ny väg att vandra! Lycka till med det!
  Ha en fin dag!
  KRAMIS

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du fåtte tt nytt jobb så snabbt! Lycka till!
  kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Åh vad spännade med nytt jobb. Ja ibland är det skönt med arbetskollegor. Jag fick inte heller tiden att gå ihop och komma till din utförsäljning. Skönt att du blev av med det mesta.
  Ha nu en skön vecka.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Gläds med dig att det fixat sig med jobb :) verkligen en raring lille Kent, ha en bra dag, kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...