måndag 30 april 2012


Jösses vad skönt! Solen skiner och livet rullar vidare. Butiken är nu stängd och jag tar steget ut på arbetsmarknaden för att söka mig nytt jobb. Men först ska det städas ur och plockas ihop de få saker som blev kvar. Det skänns toppen med tanke på att det bara blev så lite kvar att det ryms i en kartong! Snacka om utförsäljning. Dock en del kläder kvar som jag ska försöka bli av med på ett praktiskt sätt. Närmsta veckorna ska jag sola mig och röja för att sedan sommarjobba under åtta veckor. Men vad jag gör till sensommar vet i katten fast det oroar mig inte ett dugg. Saker och ting brukar falla på plats utan allt för stora bekymmer. Ha en skön valborg i solens glans!
Wippa hälsar att glasögonen var lite stora men annars rätt snygga på!

7 kommentarer:

 1. Åhh så söt hon är lilla Wippa!
  Gott att höra att Du är nöjd med avslutet i butiken. Det låter så kul att ha siktet inställt på nya utmaningar. Hoppas du hittar just det du söker. Ha en jättefin Valborgshelg nu!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Vad bra att utförsäljningen gick så bra, hade tänkt försöka komma till dej men hälsan ville nåt annat....
  Sötis Whippa!
  Ha en fin valborg!
  KRAMIS

  SvaraRadera
 3. Det är bra Vippa på med solglasögonen.Skönt Marie att du blev av med så mycket.Nu får du ta nya tag.Och som du själv säger det brukar alltid ordna sig.Kram från kära mor.

  SvaraRadera
 4. Grattis till ditt nya liv! Så skönt det låter att liksom börja om med något helt nytt!
  Önskar dej all lycka till och en härlig förstamajdag!
  Vårkramar
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Skönt att det gick så bra med utförsäljningen! bara en kartong kvar, måste ju vara mer än godkänt. Lycka till nu med ditt jobbsökanade, jag är säker på att du hittar något bra
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 6. Måste kännas skönt att utförsäljningen gick så bra! Skönt under omständigheterna så att säga.

  Så du har jobb över sommaren, måste vara gott att veta att närmsta tiden ändå har en sysselsättning sen är det säkert som du säger att det löser sig till sensommaren. Det brukar det ju faktiskt göra, och speciellt om man är driftig som du är!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 7. Vilken tuffing :) och du fixat till det som alltid..med jobb..:) ha en fin helg, kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...