torsdag 17 maj 2012

Saker som aldrig blir köpta


Har en bild sparad i min dator som jag plockar fram med jämna mellanrum och njuter av. Det här är en favoritbild på hur en snygg matgrupp ska se ut. Ibland när jag sitter och bläddrar i inredningstidningar kan jag hitta på en bild som jag river ur tidningen och sparar. Sen efter flera år kan jag sitta och kika bland sparade bilder och fortfarande gilla det jag ser. Har ni också sådanda bilder som följer er i flera år utan att ni tröttnar? Det är likadant om jag är ute och shoppar så hittar jag ibland någon sak eller plagg som jag blir väldigt förtjust i men som jag i stunden kanske inte riktigt har råd med eller helt enkelt blir för snål. Sen efter flera månader eller t o m år kan jag ångra så att jag inte slog till när jag hittade just det föremålet/plagget. Har en jacka som jag tänker på väldigt ofta som inte blev köpt och fortfarande skulle vilja ha, nu har det gått hela 15 år sedan jag såg den sist och minns den hur tydligt som helst. En linnejacka med så snygg rygg och bara hur fräck som helst och som jag minns den - urläcker! Suck....... nåja ibland är det nog bra att ha sådana inspirationsminnen som gör att jag fortfarande kan känna längtan.

Ha en mysig långhelg!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Det är intressant det där men minne. Vissa saker glömmer man efter någon minut och andra saker glömmer man aldrig. Jag har en hel pärm med vackra bilder som jag också river ut från olika tidningar. Jag har nog samlat på fina bilder i minst 10 år. Roligt att ta fram och titta på. Ha det bra! Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Så där gör jag också!:) Jag sparar inredningstidningar på hög och när det är FÖR många tar jag en stund och bläddrar igenom. River ur det jag gillar och sätter i en inspirationspärm!

  Samma vånda med mig och en jacka...Hittade en otroligt speciell höst/vår-jacka på Indiska för ett par år sedan. Men det var för dyr... Plötsligt var den på rea - fortfarande alldeles för dyr!! Men så återvände jag några grubblande dagar senare, för jag ville verkligen ha den och skulle slå till! Då var den SLUT!
  Om du hittar något, kan du ju sy!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilka läckra stolar! De skulle jag mycket gärna ha hemma hos mig
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Jag dööööör..så himla snygg bild...underbar grupp :) hoppas du har en skön helg, snart ses vi:) kram

  SvaraRadera
 5. Underbar matgrupp...jodå visst känner jag igen när snålheten slår till och sedan ångrar man sig till dödsdagar:) Nästan i alla fall:) Just nu ångrar jag en pepparkvarn jag såg på loppis...bra märke enligt loppis kompisen...bara 20 kr och nu är den borta! Det kan man kalla småsnål:(

  Snart syns vi...KRAM Helena

  SvaraRadera
 6. Syns på lördag då:) KRAM Helena

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Har du bestämt dig så lär den nog stå hos dig en dag.
  Tack kära du för i går, härlig mysig dag.

  Kram Anni

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...