fredag 3 februari 2012

Naturfärger


Våren har börjat titta in i butiken och varor plockas upp vart efter de kommer. Väntar lite otåligt på lite nya kläder som kommer vilken dag som helst nu från Pijazz.


Låter er tjuvkika lite i det nya butiksrummet som jag öppnar upp i mars. Här ska det bli lite köksprodukter som skyltas i köksmiljö och senare även utgång till en härlig altan.
 Och så har jag förstås bytt ut lite vintriga kuddar hemma mot lite ljusare färger. Gillar naturfärger bäst då det inger ett lugn i mitt hem. Jobbar med så mycket inredning att jag gärna har det lugnt i hemmet och försöker plocka bort saker för att skapa mer luft i rummet. Men vips så är jag där och plockar fram igen, suck!Min galna orkidée blommar som besatt sedan ett par månader. Jag har rekordmånga blommor på den och den lyser upp hallen välkomnande med sin intensiva rosa färg.

2 kommentarer:

 1. Lika öde idag...den här kylan är inte bra för affärerna..har fått varor även idag så här har det packats upp...ha de, kram

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du visar och naturfärger är verkligen vackra tillsammans och du har en förmåga att få till det - så snyggt!
  Ha en härlig helg i kylan!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...