lördag 4 februari 2012

Fyra kvinnor i vårt kök!

Tidigare var det här ett kaoshörn av köket där vi hade ett tråkigt bord och öppna skåp. Nu har det blivit ett av lägenhetens finaste utrymmen. Jag är så nöjd med skåpen från Ikea, lucka Ädel, då det är perfekta för en lägenhet med lite förvaring. Bordet hade vi tidigare i vardagsrummet och efter att ha satt hjul på det blev höjden perfekt och hjulen går att låsa så att det står stadigt. Funderar på om jag ska måla om det men väntar med det ett tag tills mannen och jag kommit överens om bordet ska få bli kvar i köket heller ej..... 

 Här har jag samlat fyra kvinnor på bänken. Lisa Hellmansom målar de mest fantastiska akvareller, Annelie Strandsom också målar ljuvliga fantasifigurer i akvarell, Anna Lindell som gör den mest underabara keramiken och så lilla jag som har tryckt etsningar när jag gick i konstskola för många år sedan, typ......
 Klockan till vänster har varit med förr. Den hittade jag på baksidan i en hög med bråte när vi bodde på landet tidigare. Den är så sönderrostad men jag är så förtjust i den och tänker att den har varit med om många sega mornar, fniss.

 Lite loppisfynd i glas får också pryda bänken nu och det är lite 50-tal över dem, gillar färgen och formerna. Passar hos mig i 40-talslägenheten.

4 kommentarer:

 1. Så fint det blev med överskåpen som underskåp! Jag känner mej verkligen hedrad som får vara med i din fina samling där!
  Vilka läckra gamla klockor!!!
  Ha en skön lördagskväll!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Så fina saker och konstverk vännen. Visst är smyckena läckra :O)
  Mailar dig om mina smycken....
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Blev verkligen snyggt med skåpen, här håller jag på och ska slänga ut hela biblioteket...ha en skön söndag, kram

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Är du och dansar zumba ikväll kanske..lät roligt i alla fall!

  Tjusiga rostiga gamla ting!

  Må så gott i kylan!

  Kram Mariette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...