torsdag 2 februari 2012

Fel och brister eller dement?

Åhhhhhh.........vad jag älskar mig själv.....................för att jag alltid unnar mig ett motionspass genom att leta efter glasögonen................försöka lista ut vilken kontak jag senast använde för mobilladdaren....................gissa vilken av alla mina jackor som har äran att bära runt på mina nycklar................. vilken av alla mina supersnygga väskor med en miljon innerfack som döljer min plånbok eller varför inte i vilken del av Nyköping som jag ställt min dator, nej skoja bara, den har jag fullkomlig kontroll över!!!!
Hur mycket älskar ni er själva när ni letar efter era saker?

Puss och kram liten dam!

5 kommentarer:

 1. Hihi, ja, jag håller märkligt nog rätt så bra ordning på sådant men då är det värre med alla mina tekoppar :) De kan hittas nästan var som helst av samtliga förvånade familjemedlemmar ute som inne!
  Ha en fin helg/Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Inte nog med att jag måste hålla reda på mina egna saker; jag måste hålla koll på makens också! Har börjat äta Omega 3-tabletter; får se om det hjälper:)
  Måste absolut ta och besöka din butik när jag hälsar på min syster nästa gång!!

  Titta gärna in till min ♥tävling!

  Ha det gott i kylan
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 3. Nog letar man alltid. Det är helt otroligt att man kan glömma bort så mycket hela tiden. Men det måste väl vara att man har så mycket roligt att tänka på, eller hur?
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Det finns nog knappt något mer frustrerande än att leta! Och jag undrar hur många månader -år...man tillbringar med denna trista sysselsättning...

  Ja, jag är priviligerad med att få åka på kundbesök!! Det är SÅ kul!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Någon sa till mig: "knyt en garnstump runt fingret så kommer du ihåg."
  Gissa om folk undrade över mitt "ringmode" när det var garn i olika färger virat runt nästan varje finger? Nu har jag övergått till Fristads arbetsbyxor med rejäla benfickor och senilsnöre i glasögonen:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...