onsdag 1 februari 2012

HOoohoooo

Nya glasögon, progressiva, sedan en vecka och nyklippt + slingor av dottern. Hmmmmmmm, nja, lite som ugglan i gamla barnprogrammet från 70-talet "Hedvig och ugglan, från A till Ö. Kommer ni ihåg? Ja, då har ni nog gissat åldern på tant ovan, hä, hä..... Nåja, jag ser i alla fall bra i glasögonen och det har gått smärtfritt att börja använda progressiva glasögon. Skönt! Nu ska jag börja fundera på vad jag ska ha för färg på rullatorn, cerise kanske, för det är väl snart dags med en sån också...........

Kram från lite dam!

6 kommentarer:

 1. Säg till när du ska beställa rullator så kan jag göra det med.Blir kanske ett bra pris då.Puss från liten dams mamma.

  SvaraRadera
 2. Ha ha härlig humor du har!:)) Visst kommer man ihåg Hedvig och Ugglan men det där med rullator kan väl få vänta några år till!?
  Tack för ditt besök hos mig, nu ska jag kika runt på din fina blogg!
  Kram Carita

  SvaraRadera
 3. Nog dröjer det väl bra länge innan rullatorn är på gång!!! Vad ska då JAG säja! Ha-ha! Du är så fin i nya glasögonen och fina slingor i håret, nu kan du möta våren och både se ut bra och se bra ut....!Ha-ha!!!
  kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Du passade bra i dem!
  Jag har också varit hos optikern, men hon sa att jag inte skulle ha progressiva än, det skulle bara "irritera mig". Så ett par vanliga och ett par terminalglasögon vid datorn. Men så var det väljandet...Tog med mig 5 par hem. Provade och rådgjorde med allt och alla, men det slutade med att jag behåller de gamla...så tråkig är jag...:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Men betänk alternativet... att inte bli äldre... ler... Kan man få en turkos rullator? Med blommor på korgen och tofsar???? ha ha... hjälpmedelsindustrin får snart börja tänka om... när vi behöver hjälpen.... kram j

  SvaraRadera
 6. Hihi, nog kommer jag ihåg från A-Ö. Du är jättefin i nya glasögonen och slingorna!

  Det lustiga är att ibland känner jag mig som Hedvig, rätt ofta faktiskt:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...