söndag 8 februari 2015

Mormor, blivande farmor och torpvårdare.

 
Här var det länge sen jag var sist! Nu för tiden bloggar jag inte alls sen ett år tillbaka. Varför? Egentligen har jag nog gått igenom så mycket i mitt liv det senaste året så det har känts helt oviktigt att vara här. Däremot gillar jag instagram som social media och tillbringar mycket tid där då det finns så oerhört många roliga instagrammare att hänga på. Men ett litet inlägg här kändes lite roligt nu och jag kan bland annat berätta att jag blivit mormor och om ett par veckor blir jag även farmor. Behöver jag säga mer då..... varför jag inte bloggar........ haha. Sen som lite grädde på moset har jag och min sambo skaffat oss ett torp från 1700-talet som är ett otroligt roligt projekt som vi nu pysslar med varje helg sedan nästa ett år tillbaka. Hela sommaren tillbringade vi i torpet och skapade nya rabatter, inredde ett nytt sovrum. Detta rum ska framöver utvecklas ytterligare och bli permanent vinterbonat rum. Vi ska lägga om golvet och bevara mullbänken, isolera väggar men lin och låta taket var i det skick det nu är med taknockhöjden kvar. Vi letar för närvarande fönster till rummet som ska sättas in och har förmodligen fått napp under helgen på ett fönster i spröjs. Men nu kommer jag nog lägga ut lite bilder ibland så kan de som vill följa utvecklingen på torpet en tid fram över. Ps sa jag att vi väntar på ett växthus som kommer i mitten av april också......... Nice nice........ Här ska odlas söta perenner i framtiden. Ha en skön vecka och hoppas ni slipper influensan, jag har precis blivit frisk från min dos av detta.

 

5 kommentarer:

 1. Det är många bloggare som gått över till instagram, även jag, irenesinsta, fast jag försöker att hålla liv i bloggen. Inläggen duggar väl inte tätt men ändå. Grattis då mormor och till allt övrigt, vi kanske ses på instagram. kram Irene

  SvaraRadera
 2. Vilka ljuvliga bilder på ert torp! Det påminner liiite om mitt! Jag kan tro att ni trivs och har fullt upp, med allt som händer! Grattis till både momor och farmor! Tänka sej va! :)
  Ja, det vore ju kul att se lite bilder från torpet här! Själv instagrammar jag inte, utan bloggar som vanligt.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Blir roligt att följa er förvandling av torpet.Och så kan vi ju åka ut någon gång och se det på riktigt.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Thanks for sharing and posting here in the future as well. I'm looking for some information online so it would be nice if you could share it here in your future post.
  wordpress
  blogspot
  youtube
  កាស៊ីណូអនឡាញ

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...