söndag 23 mars 2014

Solen strömmar in i lägenheten

 
Min fina vän kom med en lite present igår som en inflyttningsgåva. Hon är helt fenomenal på papperspyssel och har sysslat med det under många år. Hon gör de mest underbara kort och dylikt och jag blir så imponerad.

Själv har jag färdigställt mina hissgardiner till vardagsrummet. Välbehövliga nu när solen kikar fram allt mer. Jag har sol från förmiddagen till solnedgång i vardagsrummet och det blir väldigt varmt i rummet så lite skugga behövs nu till sommaren.
 
 

 
Pelargonerna har en perfekt plats i fönstret där solen steker dem hela dagen och de lapar i sig strålarna för fulla muggar. Har ett till fönster som jag ska köpa lite blomster till och även här blir det nog "pellisar" men jag tror att jag ska hitta några vildpelargoner till detta fönster och det har nog inte kommit ut så mycket sådana än i blomsterbutikerna så jag får nog lugna mig lite där.
 
Ha en skön vecka!

5 kommentarer:

 1. Vilket otroligt fint pyssel du fick! Hon är verkligen duktig, din väninna!

  Härligt med sol, men det kan bli för mycket av det goda också! Klokt med hissgardiner!

  Ja,visst är det vackert med vildpelargoner. Jag håller mest på den med doftande små blad och pyttesmå blommor! Den har jag haft i flera år nu och delar ständigt ut nya skott! Säj till om du vill ha!

  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Så fint pyssel ....smart med hissgardiner
  så fina pelargoner du har
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Roligt att få en så fin present. Fina pelargoner, själv nyper jag bort blommorna som kommer nu efter omplanteringen, de tar för mycket kraft. Ha det skönt i vårsolen, kram Irene

  SvaraRadera
 4. Tack för fina ord, jag bara älskade den klänningen...:)
  Jag såg årets pelargon hos en kund och det var en vacker en!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. SÅ fint du har det....fönstret med nya gardinen så vacker, hoppas allt är bra med dig och att vi ses till helgen, kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...