fredag 8 november 2013

Nyckeln passade i nyckelhålet!

 

När saker och ting faller på plats.

Det känns så förbaskat bra att äntligen vara på plats i nya lyan. En härlig två, fortfarande mitt i stan, i gammal stil med moderna inslag. Jag gillar blandningen av gammalt och nytt, det passar min personlighet helt enkelt. Lite av varje förgyller min tillvaro och det är roligt att se möjligheterna i skapandet av ett hem. Ett nytt element i tillvaron har dykt upp hos mig, en underbar människa som får känslorna att dansa runt i kroppen och ställa till med lyckorus till och från. Kärleken har slagit till och jag var nog inte alls förbered på vad det skulle innebära mentalt. Men det går inte att hålla emot utan nu tar jag bara in det som ges och ger tillbaka allt vad jag kan till en som verkligen behöver uppskattning efter lång tid av sorg och saknad. I collaget har jag blandat in naturbilder från Zetas trädgård i Stockholm, en vacker plats med underbara saker i butiken som jag gärna skulle vilja ha allt av. Fick så vackra Orkidéer av min fina vän i lime/vitt/vinrött och som får pryda resväskan en tid till det är dags att vända runt på sakerna igen, fniss..... Min gamla rostiga klocka, som jag hittade på baksidan av ett hus, har fått komma upp ur kartongerna. Som ni kan skymta på vardagsrumsbilden påminner vardagsrummet om tidigare lägenhets vardagsrum. Dock har jag nu ingen öppenspis eller kakelugn, men jag kan inte få allt...... Är så nöjd med det jag nu har funnit på och fler bilder kommer vart efter. Söta vännen har fått plats i mitt collage och även i mitt hjärta nu!
Önskar er alla en fin helg och ta hand om er!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Så roligt Marie! Grattis till både det ena och det andra :) Och njuut av livet!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 2. Så glad för din skull vännen.Och han är en raring.Lägenheten var så fin där får du det bra..Kram.

  SvaraRadera
 3. Härligt, Marie...att du både kommit på plats och har funnit en ny vän! Så glad för din skull!
  Skönt med en fin lägenhet också. Den verkar ju vara helt i din stil.

  Min lägenhet är däremot en stor utmaning att få till och långsamt kommer jag i ordning här också, trots att en hel del återstår.
  Fortsatt lycka till!
  (Nej, jag deltar inte i Violans julmarknadd, men tittar säkert in. Min kör har en stor konsert på söndagskvällen som jag fokuserar på då...).

  Kramar
  LIsa

  SvaraRadera
 4. Grattis till fin lägenhet och vän
  kram Rosa

  SvaraRadera
 5. Åhh Marie....Va glad jag blir när jag läser ditt härliga inlägg. Så fullt av glädje och lycka. Grattis till allt det nya i ditt liv. Det är du värd.
  Tyvärr kommer vi inte att ses hos Violan som du skrev. Jag är i Göteborg över helgen. Men hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi ses igen.
  Ha det gott nu och var rädd om dig.

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 6. Jag gläds med dig/er, det är du värd efter alla motgångar, kramar

  SvaraRadera
 7. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
  Personliga lån (säkra och osäkra)
  Företagslån (säkra och osäkra)
  Konsolideringslån och många fler.
  Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...