söndag 16 mars 2014


Kände att jag behöver få in lite färg i köket. Jag har ingen sol alls på dygnet i köket utan här behöver jag bra belysning och ljusa väggar. Men....... jag har faktiskt även svarta väggar här och det känns helt ok. Hade en tygstuv kvar från tiden då jag jobbade i butik. Satte den på en trälist och fäste den i taklisten med ett patinerade klädnypor. Är lite sugen på att köpa en ljus matta att ha under matbordet också för att få det att kännas ljusare. Har piggat på mig lite nu efter influensa, bihålsinflammation och dubbelsidig lunginflammation. Fast det tar nog ett tag till innan jag är i full action. Tappade en del i vikt och ser lite väl tunn ut nu så jag ska försöka äta upp mig inför vårsäsongen då min träning börjar inför tjejmilen i september. Ska bli så kul att springa den tillsammans med en härlig väninna som jag även kommer att träna tillsammans med. Det är bra att vara fler så man uppmuntrar varandra när det känns motigt. Så tyget piggar upp mig nu när det inte är riktigt bra med hälsan. Ha det gott och var rädda om er!

4 kommentarer:

 1. Snyggt Marie.Så skönt att du börjar känna dig lite bättre.Gå inte och jobba förtidigt nu.Kramar .

  SvaraRadera
 2. Tur att du piggat på dig efter sjukan, det låter inte så trevligt med flunsa. Snyggt tyg, färger piggar verkligen upp.
  Och vänner är viktigt går inte att leva utan. Ha det gott, kram Irene

  SvaraRadera
 3. Det tyget blir jag riktigt glad av och det passar bra i ditt kök. Själv tycker jag det är opraktiskt med matta under matbord, men du kanske inte stökar ner och smular så mycket som jag.
  Krya på dig och ta det lugnt. Man vill så mycket när man börjar må bättre...

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Vilket vackert tyg!!! Älskar såna färgklickar!

  Skönt att du är på bättringsvägen. Låter som att du haft en tuff tid.
  Nu får du se framåt och njuta av härlig träning! Bästa glädjekicken!

  Kram Mariette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...