onsdag 5 februari 2014

Ett tag sen sist!

 
Så länge sen jag var här och hälsade på! Fast ibland tittar jag in på andras bloggar för att inspireras nu när jag själv har flyttat in i en ny lya. Här trivs jag som fisken i vatten......

 
Har en härlig två på 76 kvm mitt i stan och högt i tak. Kan inte bli bättre. Hallen fick sig en fondvägg som jag visat i ett tidigare inlägg, men nu flyttade jag om lite och fick luftigt och välkomnande men mer plats och förvaring. Ett Ikeaskåp fick även det lite ny färg och en bit tapet för att matcha fondtapeten mitt över.

 
Här om dan när jag dammade resväskan så såg jag att det sitter en lapp på sidan med ett klistermärke som är daterat 3 aug 1937 Sweden/London/Göteborg. Fantastiskt att det sitter kvar också. Namnet är dock så otydligt att det inte går att se vem som har ägt väskan. Lite synd. Men så charmigt att få ta del av väskans äventyr. Vem vet, kanske den får resa igen i framtiden till främmande land och återuppleva restiden från för.

4 kommentarer:

 1. kul att se dig igen, det ser mysigt ut med alla dina speglar i ditt nya hem, kram Irene

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint du har fått det och tapeten är verkligen ursnygg! Så fint det blev med lite tapet på skåpsdörrarna också!
  Den resväskan är jättefin och jag antar att det är den som du köpte på "Old Touch" på Upplandsgatan i Sthlm den gången. Jag köpte en liknande sen på samma ställe! Kul att lapparna finns kvar.

  Kul att "se" dej här igen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Kul att se dig igen
  jättesnyggt med skåpet
  kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Oj, så läckert du har det!
  Önskar dig en skön helg
  /Anette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...