fredag 9 december 2011

50 kvmMin butik har en yta av 50 kvm och för mig räcker det alldeles utmärkt. När detta år är slut och vi kommer in lågsäsongen feb/mars har jag tänkt att utöka min butiksyta lite och ta med en härlig altan som finns i butiken också och satsa på lite förändringar i sortimentet. 


Vi går in i en lågkonjunktur så det gäller att hålla sig kvar på banan och nischa sig lite mer. Här på Öster har det skett en stor utveckling av företagen. Flera har startat upp eller utvecklats till större butiker och äntligen, säger jag, finns det ett mysigt stråk i Nyköping att vandra på med fler mysiga butiker än på länge. 

Min butik har två plan med en halvtrappa upp till ett litet etage där jag har fokus på kläder och textilier. Här har jag även placerat lite porslin från Presentverkstan som har helt underbara koppar i vitt med prickar på i relief. Betong har varit hett i år och jag har sålt små bockar i betong i mängder. Sen har jag tagit in fler sorters änglar för de som gillar det, vilket jag gör, och tycker om de små med olika ansiktsuttryck som gör den speciella.Här ovan är de nyaste sötnosarna som kom i veckan. De ser helt underbara ut med sina söta lockar i håret. Undra om de sjunger om nätterna när de är själva i butiken?Posted by Picasa
En skön helg till alla bloggisar och dylikt, kram liten dam!

8 kommentarer:

 1. Så spännande med utvecklingen av din butik! Fanns det en altan också? Den såg jag aldrig, men den kanske du hade dolt när vi var där! Vilken suprise sen när den öppnas! Jag kan bara gissa lite vad du kommer att ha där!:)

  Ja, dedär änglarna är verkligen jättesöta!
  Kul att du känner dig positiv inför framtiden med butiken - det bådar gott!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jag tror de körsångar på natten.Sjunger julsonger så det ekar där i din affär.Kram

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint du har i butiken , har fortfarande inte varit in och kikat, det är ju skandal eftersom jag ju bor här i stan.
  kram Annika

  SvaraRadera
 4. Hej där...va mkt fint du har :)
  å missa nu inte.....

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte er gata var jättemysig med många fina butiker jag blev sugen på att besöka, det får bli snart!

  Änglarna är jättegulliga... hör ända hit hur de sjunger;)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar butik du har Marie. Den 22/12 ska jag susa ner till Linköping på ett möte. Hoppas det finns tid på hemvägen att susa in till dig :O)
  Änglarna är helt fantastiska och jag är helt säker på att de sjunger på nätterna :O)
  Ha en fin tredje advent.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. Hej igen
  Kan du maila ditt telefonnummer. Jag är ju född utan lokalsinne så du måste med all säkerhet guida mig rätt om jag hinner komma förbi :O)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 8. Den där förändringen vill jag höra mera om ser så mysigt ut i din fina butik, gillar att det är etage :) ha en fin lussedag, kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...