fredag 2 september 2011

Formex Höst/vinter 2011


Posted by Picasa
Godmorgon! Lite öm i fötterna och trött i vaderna efter gårdagens vandrande runt i mässhallarna på Formex. Kanske inte så mycket överaskningar utan ett mer igenkännande utbud eller så har jag blivit mer kritisk till vad jag vill ha in för produkter i butiken. Dock hittade jag små guldkorn här och där som jag lagt order på och som kommer att dyka upp under hösten. Bland annat hittade jag ett klädmärke som jag känner starkt för och jag återkommer med info om det längre fram. Tror att det kommer att passa in bra i min butik och även passa mina kunder. Helgen kommer jag att tillbringa i mitt lilla torp med att bla klippa gräs, gäsp....... och sen ska jag färdigställa köket och lillrummet som ansluter till köket. Nya element ska införskaffas då de gamla orsakat svarta märken i väggen, så de vill jag verkligen inte chansa och dra igång. Ingen brand här inte! Fick av en vän veta att torpets trädgård svämmar över av gullvivor på våren, ska bli spännande att få uppleva. Döper stället kanske till gullvivetorpet, eller? Ha en skön, varm helg och njut av vädret som ser ut att bli underbart! 

2 kommentarer:

  1. Hej Marie det var roligt att träffas på Formex, tack för tipset med textilen, det blev dem jag valde, bra priser och vad jag kunde se fin kvalité. ha en fin fortsatt helg!
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  2. Har oxå fortsatt med beställningar hemifrån, tyckte inte jag hittade så mkt godbitar som jag ville så det blir att fortsätta att leta, ha det gott så hörs vi, kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...