tisdag 2 augusti 2011

Inspirationen svettas bort!

Posted by Picasa

Godmorgon! Idag blir det förmodligen extremt varmt i butiken. Det är svårt att få inspiration till att jobba sådana här underbara dagar. Underbara för er som vistas utomhus på en strand med solen stekande på huden. Själv står jag inomhus och svettas kopiösa mängder bara jag rör mig. Fläktar inte så mycket mellan fyra stenväggar precis. Men förhoppningsvis får jag idag lite nya varor från Affari och det brukar vara så kula att få göra ordning det nya som dyker upp. Veckorna har rullat på snabbt och nu till helgen infaller det " Festival " i Nyköping. Då kommer det att bli full fart med artister och marknader runt om i staden. Superroligt! Rean i butiken har sålt bra och är näst intill slut. Det återstår lite rea bland kläderna och där kan man fynda till 50% bland söta kläder. Själv tycker jag det är så roligt att fynda runt bland reoran och känna att man får mycket för pengarna. Höstens söta tunikor har redan börjat anlända och fyller på i butiken Rut & Signe. Ha en härlig sommardag idag!

5 kommentarer:

 1. beautiful blog and inspiration.
  ♥hanlie

  SvaraRadera
 2. Ja, det var verkligen fina butiker jag besökte! Men din verkar ju vara lika fin den!
  Jobbigt att stå inne när det är så fint ute...Drick mycket och klä dig svalt..Och sätt ut en stol utanför dörren där du kan sitta mellan kunderna!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hei Marie,

  Tusen takk for den koselig gratulasjonen:)
  Vi nyter babykos og varme dager:)

  Klem Kjersti

  SvaraRadera
 4. Hallåj där Marie! Men det var sjutton oxå vad jag hade missat mycket här hos dig. Va snygg header du har gjort. Allra helst den bilden med tofsen ;-)
  Va trist att lilla Wippa blev så dålig. Hoppas hon är mår bättre nu.
  Ha det gott i värmen! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Hallå där, nog svettas man..dubbelt upp som du vet, så här får man värmeutslag som småbarnen ...:) :(

  Ska försöka orka ta tag i butiken idag pch sätta igång med min rea, ha de och lycka till i helgen, kram...vi måste höras om Formex

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...