måndag 18 juli 2011

Nytt och nött

 Några små söta sparvar flög in i butiken Rut & Signe här om dagen och fick plats på hyllorna. Det blev en succé då de har charmat kunderna och får följa med till annat boende. 
 Rost består! Tänk så vackert det är med rost ändå på rätt ställe så att säga. Har några vackra kronor och andra produkter som är underbara att förgylla trädgården med. Vi pratar kolonistuga här hemma och förhoppningsvis kommer vi att kunna sitta på en kolonilott till nästa sommar då vi båda längtar ut från vår lägenhet sommartid! 
Söta statyetter till dekoration är inte helt fel de heller. Lite lagom kantstötta för att få ett eget uttryck av antik stil. Vi har ett riktigt ruskväder idag över oss men förhoppningsvis gynnar det shoppingen istället. Helgen har varit härlig med kalas av stort slag hemma hos min svägerska och bror. Vi firade min 70 åriga pappa i en underbar miljö på landet alldeles intill Mälaren. Den vackra ångaren puttrade förbi alldeles utanför på vattnet där vi satt på deras brygga och mumsade goda tårtor och kikade nöjt på en rörd pappa, farfar, morfar och make som nog inte riktigt kunde förstå att det blev hela 70 år denna dagen, härligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...