onsdag 6 juli 2011

Då va det över för detta år!

 Fort va de gjort! Semesterresan är då slut och vi har återgått till vår lilla vardag med dess sysslor, nästan. Vi är i alla fall hemma från vackra Danmark och ett par dagar i skåne innan vi tog och sträckåkte från Kivik till Nyköping under gårdagen i vår lilla cab. 


 Vi hade en otroligt vacker strand att tillgå i Danmark nästan helt själva i ett par dagar innan regnet bröt ut och temperaturen sjönk från härliga 27 till jävliga 12 !!! Vi hann bränna oss lite grann innan ovädret kom över oss. 

 Ett besök i skåne och Simrishamns vackraste trädgård, Apotekarns trädgård, som ligger inkilad på en liten bakgård och inbjuder till medelhavskänsla. Väl värt ett besök för inspiration! 
Väl hemma stökas det lite med städning och tvättning men också förhoppningsvis några härliga dagar med goda vänner innan det blir dags att börja jobba igen på måndag. Sen är det bara att drömma sig fram till nästa års semesterperiod och fundera över vad den har att erbjuda. Förhoppningsvis en liten täppa med odling och en underbara träaltan för lite lata sommardagar hemma i Sverige. Drömma kan man ju alltid, eller hur! 

1 kommentar:

  1. Välkommen hem igen! Härligt att ni haft en bra semester =) Nu är det bara att leva på minnena.
    Hoppas sista dagarna blir njutbara!
    KRAM

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...