lördag 11 juni 2011

Grattis alla söta studenter!

 Lite nyheter dök upp under fredagen och jag svettades säker flera liter bara genom att packa upp varor och få ut dem i butiken. Har gjort lite ändringar i butiken för att få bättre om plats också.


 Några hyllor fick komma upp på väggen och genast blev det luftigare och snyggare i den övre delen av butiken som är en halvtrappa upp. Jag grålaserade konsolerna och hyllorna för att inte sticka ut för mycket.
 Det finns en så underbar park i Nyköping och jag har förmånen att kunna ta mig dit inom några minuters promenadväg. Här går jag och Wippa ofta förbi på våra dagliga promenader. Underbart ställe! 


 Gårdagen bjöd på härlig underhållning med så glada studenter alldeles utanför butiken. Under en timme kunde jag njuta och minnas hur vi själva tog oss genom staden under studenten och sjöng för glatta livet. Denna stora dag då man kliver in i vuxenvärlden för en ny fas i livet...... suck, om de bara visste hur bra de hade de i skolan, heller? Nä, det är nog rätt skönt att studietiden är förbi med stress, krav och prestationsångest. 

Lördagen var lugn i butiken och inte många ville sig ut i shoppingstaden utan jag förmodar att många har latat sig under dagen och tagit det lugnt efter gårdagen. Vi hörde studenteran långt in på småtimmarna sjungandes och stojande då det var studentfest på gården bredvid vårt hus. En liten ung dam dök upp på småtimmarna efter nattens festande, Jörgens lilla tös. Hon tar sin student nästa år, kul. Härlig tid med ljusa nätter och soliga dagar väntar dessa ungdomar. GRATTIS söta studenter! 

2 kommentarer:

  1. Vilken fin header du gjort:

    Trevlig helg, Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Vilken söt spegel.Tur att du inte hunnit packa upp den när vi var där.Då skulle det ha blivit en till sak med hem.Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...