tisdag 7 juni 2011

En lite skatt! Fick besök av en dam i förra veckan i min butik. Hon berättade en historia om sin gamla faster som arbetat med sömnad och hur hon nu fått ärva hennes spetsar. Själv hade hon ingen aning om vad hon skulle ha alla spetsar till och undrade lite försiktigt om jag skulle kunna tänka mig att förvalta dem vidare. Jag svarade henne att jag gärna kikade närmare på spetsarna. Idag dök hon upp med två skokartonger fullproppade med spetsar!!!! Vilken skatt.... Nu är jag den nya förvaltaren av dessa vackra spetsar som har några år på nacken. Det är blandade spetsar av både knypplade och bomullsspetsar. Oj, oj, oj...... rena rama julafton för min del.... Ska tvätta upp den försiktigt då de legat ett tag och gulnat lite. En underbar dag med andra ord. Hur har ni haft det? Kram Marie


6 kommentarer:

 1. Ååååå...nu blev jag avundsjuk...!
  Jag har pysslat sedan jag var liten. Mamma sydde mycket, och en höjdpunkt var en sybehörsaffär dit hon tog mig med då och då. Damen i affären visste att jag sydde mycket till mina dockor, så hon sparade alltid små restbitar av spets och band till mig. Så KUL jag hade med dessa små bitar! Minnet dök upp!:)
  Ta vara på din skatt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det var en snäll tant! Så roligt att ge bort till nån som blir glad än att vänta till man dör och nån som inte uppskattar sakerna kastar bort dem!

  Spetsarna kommer säkert pryda många fina saker hos dej!

  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mej att du blev glad över den skatten.De hamnade ju hos rätt person också.Tänk så mycket fint du kan göra med dom.Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar skatt! Det kan man ju använda till mycket. Och du spm syr kläder också... det blir väl jättebra till massa nya fina skapelser.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 5. Så glad du måste blivit, det är verkligen en skatt! Fick så av min mamma också och det var så härligt att stå och tvätta alla små och stora spetsar och fantisera om vad jag ska använda dem till :).

  Ha en bra helg, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 6. Tala om att du fått en skatt att förvlata, helt underbara spetsar, ha en fin helg, här jobbas det för fullt, puss

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...