fredag 27 maj 2011

Utveckling!

Jag tillhör de som har världens underbaraste jobb. Att driva eget företag är en bergadalbana känslomässigt. Man får så mycket underbara kommentarer från de som besöker min arbetsplats och slits mellan fakturor och alla papper som olika myndigheter ska ha för att allt ska bli rätt och riktigt. Är det värt allt slit? JA, jag har egna ben att stå på, styr över min tid och får så mycket tillbaka av alla de underbara människor som kommer till min butik och uppskattar det jag gör. Tack alla ni som gör min vardag till guld värd! Till alla ni här ute som funderar på att starta ett eget företag vill jag bara säga: Självklart ska ni göra det! Håller inte eran idé finns det alltid möjlighet att utveckla den vidare och var inte rädda för att sats så länge ni har kontroll över projektet! Ta hjälp av andras erfarenhet och finns möjligheten att använda mentorskap så utnyttja detta. Till er som såg mitt tidigare inslag om bordet så vill jag bara hälsa att jag köper det i helgen. Ha en skön helg! Mu

6 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det är en härlig känsla, det är ju verkligen du som gör och är ditt eget jobb! Går i startatankar men vi får se hur det blir :).

  Läckert bord, bara att slå till och nej, när det kommer till ngt så snyggt behöver man inte fråga :).

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Tack Marie!
  Så skul och jag gläds med dej. Förstår din känsla, kände den när jag jobbade hos Christina., det äe något visst att jobba i en liten privat butik.
  Önskade verkligen att jag kunde, mitt liv skulle bli helt annorlunda.
  Jag gör upp lite galgar så det finns i fall att.

  Många stora kramar
  Catharina

  SvaraRadera
 3. Så roligt att det går bra för dej och att du trivs med din tillvaro! Trist att det måste vara så mycket krångel med det administrativa - tror att det avskräcker många...men du verkar ändå stå pall - jättekul!
  Det ser så fint ut i din butik! I sommar måste jag göra en utflykt och hälsa på dej! Din lampskärmar ser såååå läckra ut! Vilken bra idé!
  Ja, bordet kommer att bli toppenfint!

  Jag gläds verkligen med dej och önskar dej all lycka!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Det är så roligt att höra att det går så bra för dig. Hoppas att vi ska kunna göra ett besök i din fina butik i sommar.
  Ha en skön helg! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Åh vilken jättefin butik du har och ett bedårande butiksbiträde!!! Mari.

  SvaraRadera
 6. Instämmer till fullo :) men ibland är det blandade känslor...den här veckan har det varit knökfullt varenda dag, lön och så mors dag...lycka till imorgonn, själv har jag reportage, puss och kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...