tisdag 8 mars 2011

SOOOOOOOOOLLLLLLL

Godmorgon! Tänk vilken energi solen ger.......  eller? Jo, då visst får jag en extra kick av att vakna upp till att solen sakta kliver in i mitt vardagsrum. Dagens program består av lite extra jobb på Hellmanska gården och hem för att packa ihop vinterkläderna. Nej, jag ska inte packa ihop dem för vinterförvaring för jag tror att vintern håller i sig flera veckor till fast med takdropp. Vi ska ta en paus i vardagen och resa till skidbacken för ett par dagars härlig skidsemester. Alla ungdomar ska med denna gång vilket jag ser fram emot. När mina barn var små fanns inte ekonomi till att åka på semester till skidorter men med åren har det nu blivit möjlighet till att få samla familjen för en välförtjänt samvaro, UNDERBART! I bakgrunden hör jag tv mumla om städning på TV4........ själv ser jag knappt ut längre för den fina frostpatinan som finns på fönstrena, hihi, jag menar skiten från gatan som satt sig fint på fönstrena. Ja, det får bli ett annat inlägg längre fram då jag nu bara ska slappa de närmsta dagarna och få lite rosiga skinder av skyla och sol (hoppas jag). Ha en underbar vecka - det ska jag ha i alla fall!

9 kommentarer:

 1. Det låter underbart. Ha en skön vecka! Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 2. hoppas solen forsätter lysa på er i skidbacken.Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter jättehärligt och säkert välbehövligt med en skidvecka!
  Så skönt solen lyser in hos dej! Jodå, det negativa är att skiten syns förstås!!!

  Ha det så jättefin på skidorna!
  Kramar
  LIsa

  SvaraRadera
 4. Må gott nu i skidbacken o av ledigheten :)
  kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Du får ha det så skönt med hela familjen. Här lyser också solen in genom skitiga fönster. Han inte ta dem innan vintern kom. Så nu går jag och väntar på varmare väder så jag slipper se dimma så fort jag tittar ut genom fönstret.

  Kram Catharina

  SvaraRadera
 6. Solen är saknad här och nu, men igår tisdag njöt jag me!

  SvaraRadera
 7. Hoppas ni har en härlig skidvecka, snart ses vi :) kramen

  SvaraRadera
 8. Tack för din hälsning!

  Hoppas du har det riktigt bra!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 9. Halloj

  Jättefin blogg du har, den är riktigt inspirerende. Låter så spännande med din nya butik, hoppas att jag kommer till Sverige i sommar, så lovar jag att komma in och besöka dig.
  Har startat en blogg själv, men tror att jag skall ha lite hjälp av och andra detaljer är något jag skall lära mig.

  Ha en riktig fin dag, kram från Åsa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...