lördag 5 februari 2011

Aktivt läge!

Titta vilka sötnosar jag fyndat på loppis idag. De ska användas i skylten till min nya butik, Rut & Signe . Tyget är ett grovt linnetyg med broderade blommor, suck, vilket jobb någon duktig hantverkare lagt ner och som jag köpt för en spotstyvel.

Det här mönstret på klänningen har jag använt mig av som utgångsmönster till en av klänningarna jag just nu syr. Men som vanligt lägger jag till min egen design över det jag gör. Tyget ovan har klippts till och det återstår bara lite till så är ytterligare en klänning klar. Visar er längre fram!

Tack ni söta för kommentarerna i förra inlägget! Jag tycker också namnet blev så bra, passar perfekt till min stil av butik. Ska bli så roligt att få dra igång igen. Återkommer med öppningsdatum! 

Här är hon sötnosen! Puffärmsklänningen och under skymtar ett förkläde i linne, lite suddig skärpa men ett besök längre fram i butiken kan åtgärda detta och ner ser den bättre där, hihi. 

5 kommentarer:

 1. Jissis svad fina saker du gör..om du vill kan jag beställa en provdocka åt dig för ett bra pris, har rest hos den leverantören och dom ska skicka nya varor om en vecka, vet att dom har kvar några på lager men det är svårt att få tag i dom, lång väntetid, plinga snarast i så fall, puss

  SvaraRadera
 2. Oj, så läckra fåtöljer! De kommer säkert att passa perfekt i nya butiken!

  Så flitig du är och så fint det blir!
  Spännande att se din nya butik sen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hallo:)
  Flotte stoler..og så flink du er til og sy....:)Hva slags butikk er det du åpner??
  ha en kos kveld
  klemklem

  SvaraRadera
 4. Va kul att öppna en ny butik. Vi ska titta in hos dig i sommar när vi åker ner till Violan. Det ska bli spännande att få se. Ha en fin fortsättning på helgen!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. På dig är det inte en lugn stund :) Kul att du ska öppna ny butik. Stort lycka till. Framöver kommer vi också närmare stan, dock inte fullt så centralt som er.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...