onsdag 20 oktober 2010

Längtan

Tiden går långsamt men ändå hinner jag inte med allt jag skulle vilja göra. Vi bär kartonger till vinden så snart finns här inte en pryl kvar. Det ska bli spännande att få inreda den nya bostaden sedan men jag förmodar att det först kommer att prioriteras tråkiga saker som att montera garderober och dylikt innan vi kan börja med finliret. Fast det ska ändå bli så skönt när vi äntligen är på plats. Bara två 1/2 vecka kvar nu. Dagarna tillbringar jag en hel del i nya ateljen där jag syr och pysslar för fulla muggar . Snart..... snart......

3 kommentarer:

 1. Det låter verkligen spännande och samtidigt vet jag ju att det är urjobbigt att flytta med allt som ska packas för...för att sen packas upp! Man lever liksom i ett vakum innan man kan packa upp och få i ordning!

  Det låter ju också intressant med den nya "ateljén"! LIgger den i nya lägenheten eller?
  Fortsatt lycka till med allt!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Hittade precis hit och fastnade direkt!! Vad spännande det ska bli att följa er resa in till stan! Och så härligt med helt nyrenoverat!!!

  Blir bloglovin direkt så jag inte missar något!:)

  Hälsningar Milla

  SvaraRadera
 3. Det är ju himla roligt att flytta och starta på nytt, men samtidigt så finns det ju ett och annat jobbigt också. Att inte få börja med piffet till exempel!!
  Tack för köpa-bostad-tipsen, jag har precis börjat leta, så vi får se hur länge det dröjer innan det blir affär.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...