fredag 6 september 2013

Bloggeruppehåll


Men hej! Det var ett tag sen sist och jag har som vanligt hittat på något nytt hos mig. Här har möblerats om och köpts en lite söt tvåsitssoffa på Öppen hand förra helgen. Den ska vart efter få nytt tyg som även de andra möblerna. Har bara inte bestämt vad jag vill ha för slags tyg. Neutralt, mönstrat, färgglatt..... Nja, jag vet inte riktigt men jag tror att jag kanske vill ha lite mönster och färg men diskret.

Än så länge har jag levande ljus i öppna spisen men det kommer nog att eldas där i vinter. Ska bara få hit en sotare som kan se över kanalerna så att de är ok. Pelarbordet har fått flyttat tillbaka in i vardagsrummet efter att ha fått figurerat köksbord med hjul under en tid. Men jag har tagit bortmatsalsbordet så jag valde denna lösning tillsvidare.
 Här syns soffan lite tydligare och tyget är inte min färg, gammelrosa sammetstyg. Urk! ...... Men en gång i tiden var det säkert snyggt. Stoppning behöver få sig en uppdatering och bli lite fluffigare.

Speglarna har fått flyttat ut i vardagsrummet - igen. Sonen har flyttat hem igen efter att ha varit här ifrån en liten tid. Myyyyyyyssss. Fast jag åter igen får fara runt med lite tjat om - ni vet - tvätt, disk, toalettringen och dylikt, så är det allt himla mysigt att ha sällskap igen. Han är ju min minsting så då är det lite extra härligt när de vill bo kvar ett tag innan det är dags för eget boende.

Ber om ursäkt för suddig bildkvalité men det en vanlig mobilkamera av en lite sämre sort så bilderna blir inte alltid de bästa. För övrigt sitter jag och beklagar mig då tvkanalerna flipprat ur och jag nu endast får nöja mig med ettan och tvåan. Får bli ett senare projekt och sätta mig in i vad vi ska ha för boxer med kanalutbud framöver. Det var länge se jag kikade runt hos bloggisarna så nu tar jag en sväng här och uppdaterar mina förlorade månader som jag varit borta från er. Ha en skön helg!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Den var söt Marie.Kommer bli fin med annat tyg.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Här händer det saker hemma hos dej - lite olika möblering varje gång! :)
  Det ser hemtrevligt och mysigt ut, hur du än gör och soffan är jättesöt!
  Du hittar säkert något fint tyg som passa till!

  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka... soffan är fin och blir säkert ännu finare när den blir klar, jag gillar också stolarna och speglarna... jag har fått dille på speglar just nu, tittar o letar på loppisar, men har ännu inte hittat mer en 1 st som jag tycker om. Det ser mysigt ut hos dig i alla fall... kram Irene

  SvaraRadera
 4. Hej !
  Det va ett tag sen ja, jag har inte heller varit någon flitig bloggare. Haft ett långt uppehåll.
  Så mysigt du har det hos dig. Soffan kommer fin med en ny klädsel.
  Ha det så gott. kanske vi ses på Söndag på Vikbolandet?

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Välkommen tillbaka då!
  Kul när blogglusten faller på igen!

  Jag känner så väl igen mig i dina projekt..*haha*..och flyttar möblerna fram och tillbaka och "roar" mig! Men man har ju sina intressen som gör en glad!

  Mysigt du har det!
  Och trevligt med sällskap! (även om tjat ingår..!)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Du har så fint , soffan var jättegullig
  kram Rosa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...