söndag 6 januari 2013

Nytt på väggarna


Godförmiddag! 2013....... Oj, nytt år, nya möjligheter. Börjar mitt år med att inreda i lägenheten. Vardagsrumsväggen har jag redan visat men jag har även målat en mindre fondvägg i en mörkare gråbrun nyans i köken. Men min kamera vill inte riktigt fota den till sin rätt. Ber att få återkomma med bilder från köket när det blir ljusare ute....suck...... Men jag satte i alla fall upp en gammal trälåda i köket med fina minnen i. Till vänster en vinflaska som min mormor köpt på en av sina resor utomlands. Jag var inte mer än runt 10 år när jag fick flaskan av henne, dock var vinet uppdrucket, fniss. I mitten en vacker oljelampa som jag fyndat på loppis och även lampan till höger är ett loppisfynd från åren som gått. Jag älskar speglar med vackra ramar. Nu har jag ett gäng står på spishällen i vardagsrummet. Har ställt ljus framför och om kvällarna tänder jag upp och det reflekterar vackert i glasen och sprider dubbelt med ljus och värme ut i rummet. Den grå hyllan kom upp i veckan på en av väggarna i vardagsrummet och mina fina betongalster fick pryda på på hyllan och under den. Gillar betong fortfarande! Finns så mycket läckert i betong och skulle gärna vilja prova själv vid tillfälle att gjuta lite saker till hem och trädgård. Imorgon är dags för jobb efter dryga två veckors ledighet, behövlig ledighet! Men att komma tillbaka till arbetskamrater och arbete känns riktigt skönt, t o m så att jag har känt av lite trissess under sista dagarna och då vet man att ledigheten gjort verkan. 
Önskar er en härlig Trettondag och God Fortsättning på nya året! 

10 kommentarer:

 1. Så mycket fint du har och så skönt när både tiden och inspirationen stämmer överens!

  Ja, långledigt har nog många haft med alla röda dagar som varit! Man blir ju nästan lite veckovill ibland och vet knappt vad det är för dag! Men nu blir det inte en röd dag förrän långfredagen, den 29 mars!!! Vilken tanke va!:)
  Ha ett avslut på ledigheten!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jag har inte haft så lång ledigthet men fick vara ledig jul & nyår och det är lyxigt inom mitt yrke ;) Men snart drar jag till varmare breddgrader å då blir det långledigthet! LÄNGTAR!
  Vad fint du ordnat på väggen! Jag älskar fortfarande betong ;)
  KRAM Camilla

  SvaraRadera
 3. Har bara haft Julafton och nyårsdagen ledig utav helgerna ..men det har gått bra det med
  önskar dig en god fortsättning på nya året
  kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Så fint du har fixat till det med alla vackra saker.
  Ja, även för mig är den långa ledigheten slut nu. Skönt att komma igång igen, men man önskar ju att ledigheterna kunde komma lite oftare..
  Hur går det med kissemissen förresten?
  Ha en fin kommande vecka nu!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Härliga färger och föremål, ha det nu så bra på jobbet...modern skrev att hon skulle lura med dig till mig..tycker jag lät bra, kram

  SvaraRadera
 6. God fortsättning till dig!

  Roligt med lite förnyelse på väggarna! Man får ju fixa och dona och pyssla med sånt man gillar för att göra januari lite ljusare och trevligare!

  Visst är det svårt att fota till sin rätt nu, ska bli spännande att se väggen!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 7. När tristessen slår till vet man att det är dags att sätta fart!:)
  Jag ville bara säga att jag bara ÄLSKAR din mittbild i headern med din oerhört vackra katt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Jag har också varit lite ledig, men inte hela jullovet. Men skönt var det i alla fall...
  Kul att göra om lite, framförallt nu så här efter julen.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 9. Dina speglar gillar jag väldigt mycket, så fina! Ska bli kul att få se din vägg! Ha en skön kväll! Kram Iréne

  SvaraRadera
 10. Hej, alla platser inne har gått..du kan inte stå ute då...många sätter ett s k partytält över bordet...hör av dig så jag vet...kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...