måndag 13 augusti 2012

SommarutflyktNog för att sommaren delvis varit lite kall men inte så att det behövs en spis för att värma upp hunden! Klev upp här om morgonen och fann Wippa slickad mot öppna spisen och jag kunde inte motstå att fånga henne på bild. Under all päls skymtade jag ett par söta bruna ögon som pillimariskt kikade på mig när jag tassade förbi. Hon är för underbar vår lilla tjej!


Ett besök med särbon till Söderköping fick mig att häpna över hur mycket Stockrosor det fick plats på husägarens trädgård. Vilken underbar vy och blomsterprakt. Är lite sugen på mörkröda stockrosor till nästa år, men jag har inte så mycket plats på min innergård så jag ska lura lite på det först. 
 


 Hallen hemma är inte så stor men jag gillar det svarta klinkergolvet ihop med det vita och alla fina spegeldörrar, hela fyra stycken i den lilla hallen. Den rakt fram leder till en garderob med möjlighet att kliva ut i en trappa till vinden. Den dörren har fönster i infattningen så man kan kika upp till vinden från garderoben. Lite spökigt!


Fyndade två söta väggkorgar på Porto bella road (Nyköpings gatuloppis) för några veckor sedan. Funderar fortfarande på var jag sätta dem och det kan ta lite tid ibland. Men upp ska dem och jag får återkomma till var längre fram.


Den gamla resväskan har jag kvar sedan tidigare inköp i Stockholm. Stövlarna är min sons från hans 10 års ålder (idag 28) och kängorna hade jag när jag var i 25 års åldern för cirka 20 år sedan, hähä. Används dock inte längre, lite synd kanske men i hallen kan de få stå som prydnad. 


Sjalen har min mamma stickat för flera år sedan och jag bara älskar den. Färgen tilltalar mig mycket och den värmer gott kyliga sommarkvällar.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Jag ser att du också har upptäckt de vackra stockrosorna i Söderköping! Exakt DE rosorna har jag också förundrats över och fotat! Så vackra!
  Vilken härlig utflykt!

  Så kul att få se lite från din fina lägenhet! Oj, så fint du har det och vilka vackra detaljer på dörrar m.m.!
  Jo, den väskan kommer jag ihåg när du köpte - vilket fynd! Jag fyndade sen en liknande sen i samma butik!:)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jättefina stockrosor....vi brukar åka till Trosa på somrarna med ibland..där har dom också jättemycket stockrosor vid de gamla husen

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Jag var i söderköping ikväll.. så många stockrosor att man bara tokler..

  Jag har röda som du kan få frön från och kasta ut på kul.
  Roligt att se dej här igen!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Sådana stockroser finns då inte i Dalsland, så det var väldigt kul att få se! Mysig lägenhet! Ha en fin helg! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Hej! Lägenheten ser helt perfekt ut. Söderköping är underbar åker dit ofta ,,,
  Kram Anni

  SvaraRadera
 6. Roligt att prata med dig...hoppas vi kan ses snart, kram

  SvaraRadera
 7. mycket fint, vi syns, kram/ Annelie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...