måndag 19 september 2011

Dags för halsduk

Härligt med sol i ansiktet vid frukostbordet! Sitter och njuter av att få in de härliga solstrålarna i vardagsrummet där jag käkar frukost på mornarna. För en timme sedan var jag på morgonpromenade med Wippa och skulle behövt en mysig halsduk. Det märks att vi är i september på mornarna men mitt på dagen kan man tro att det fortfarande är sommar då temperaturen stiger rejält. Har nog inte upplevt en sådan här varm höst på många år, vad jag minns. Dock har jag fyllt upp butiken med härliga halsdukar och lite mössor för en eventuell höst/vinter. 
I helgen gick vi modell i Nyköping för att visa upp produkter från butiken. Min söta dotter som är utbildad frisör hjälpte mig och min väninna, nedan på bild, att bli så snygga i håret. 


Här är vi färdiga, jag i grå klänning, för att inta catwalken. Kändes lite pirrigt men det gick jättebra, ingen snubblade eller föll av scenen, hihi..... Posted by Picasa
Tack söta Maria och Cissi för hjälpen. Utan er hade jag inte vågat själv att modella. Kram! 

3 kommentarer:

 1. Du det där var snyggt..En sån halsduk som på första bilden vill jag ha. Lägg undan en åt mej är du gullig.En brun.Kram.

  SvaraRadera
 2. Oj, så fina ni är! Antar att det blev riktigt lyckat!!!
  Vet du - jag har missat att du har bytt bloggadress från 84 kvadrat! Nu fixar jag det här! Har ju missat massor här!!! Har mejlat dej!
  Vi hörs och ses!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Ni blev ju ena riktiga snyggingar!!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...