torsdag 25 augusti 2011

Batteriladdning

Veckan rullar på och imorgon är det redan fredag, hmmm. Måndagen gick i inspirationens tecken. Tog med mig min mamsing och åkte på tur till Ulriksdals slottsträdgård och Zeta trädgård. Men det var inte helt smärtfritt. När vi skulle åka av motorvägen för att ta oss vidare till Ulriksdal tappade jag bort mig lite och tänkte att det löser jag lätt med att koppla in GPS i bilen. Hähä........ jag är inte riktigt överens med GPSen och mycket riktigt inte den med mig. Vi hamnade långt ute på landet i mot Upplands Väsby!!!! Helt fel men enligt GPS anlände vi till vår destination när vi stod vid en återvändsgränd där det mycket riktigt stod Ulriksdal på en skylt, fast där fanns bara ett litet rött hus med vita knutar. Suck!! Vi stannade istället vid en mack och fick rätt beskrivning muntligen och hamnade till sist rätt. Tur att man inte är lättstressad i sådana här situationer och inte heller min mamma. Mycket härliga blomster i båda trädgårdsbutikerna som gav mig härlig påfyllning av batteriet. Nu har jag ledigt måndagar framöver och det behövs när det är slitigt att annars jobba sex dar i veckan. Att vara egen företagare är ett sätt att leva på och man har det med sig dygnet runt i tankar och praktiskt. Men så skönt att kunna styra sitt liv med egna val. 
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Hallå där...vet du att mamsingen och jag är vänner på FB :) det var likadant för oss i somras, inte lätt att hitta rätt till Ulriksdal..

    Tänkte åka så vi är uppe tills dom öppnar, måste ta mig hem senast med 7-färjan för jag har kundkväll för 30 lärare :) ha en bra helg, KRAM

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...