måndag 21 mars 2011

Vårens fjäril har visat sig!

Flera bloggare skriver om vårtecken och jag sluter mig till samlingen. Under gårdagen såg jag min första vårfjäril för i år. Dock han jag inte fota den utan har lånat bilden från weben. Dagens vårtecken har varit att jag tillbringat en stund på förmiddagen hos en familj som önskar sin trädgård ritad. Eftersom jag även sysslar med trädgårdsdesign så fick det bli årets första trädgård som jag ska ta tag i under veckan. Trädgårdsdesign är så roligt att syssla med och när jag varit iväg på ett uppdrag fullkomligt sprutar huvudet ut idéer till hur det skulle kunna se ut efter ett par år i kundens trädgård. Man måste vara mycket lyhörd för hur de använder sin trädgård samt vad de egentligen vill prioritera som första steg. För hur det än är så är trädgården ett långtidsprojekt som ska få ta tid att bygga upp. Ha en skön måndag där ute i bloggvärlden! 

6 kommentarer:

 1. Så spännande och roligt det låter med att trädgårdsdesigna någons trädgård - särksilt nu i vårtider, innan allt ska börja ....!
  Ja, jag kommer ju ihåg din egen fina trädgård som du lyckades göra till ett rent paradis av blommande växter och buskar....rundlar och finesser! Oj, så vacker den var!!!

  En fjäril är väl ett vårtecken om något!
  Ha en fin vecka!
  Kramar
  LIsa

  SvaraRadera
 2. Va härligt med vårens första fjäril. Jag ser att du har fixat småbilderna under inlägget nu. Då var ju jag oxå tvungen att testa och tänk...jag klarade det jag oxå!
  Ha en fin kväll! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Hej Marie! Vilka härliga projekt du har att ta tag i framöver!! Vilken energi du har!

  Längtar tills jag också får se vårens första fjäril:) Ha det gott...KRAM Helena

  SvaraRadera
 4. Hej Marie!
  Jag tyckte det var tidigt att hitta utslagen vide förra veckan, fjäril hade jag inte räknat med riktigt än.
  Men då är vi på rätt väg.

  Kram Catharina

  SvaraRadera
 5. Torr du att det kommit varor, en vecka för tidigt, tror att ryggen snart gått av, men som vanligt kunde jag inte låta bli nyheterna så nu har man ett "nytt" sovrum :) hoppas dagen varit bra, kramen

  SvaraRadera
 6. Hej Marie! Det var roligt att träffas igen... Det finns alltid mycket att prata om:)
  Kram
  Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...