torsdag 17 februari 2011

Ont i halsen och dålig nattsömn


Idag vaknade jag med ont i halsen så jag jobbat hemifrån idag. Ritat upp lite mönster, ringt och beställt kassaregister samt betalterminal. Vilket virrvar av olika leverantörer när det gäller dessa produkter. Puh, många timmar framför datorn resulterade i att jag tar produkterna från den lokala kontorsbutiken, bra att gynna lokala producenter, och så har jag nära till supporten om något krånglar. Det är fortfarande rätt lång tid till öppningen av min butik men dagarna springer iväg och jag vill ju försöka hinna producera så mycket jag orkar innan jag öppnar upp. Nätterna fylls av drömmar och tankar kring hur det ska bli, ibland vaknar jag upp för att få svårt att somna om då det maler i hjärnan. Förhoppningsvis lättar det så snart dörren slår upp till butiken och jag får köra igång. Spännande och förväntansfullt! Ser på räknaren att allt fler börjar besöka min sida, passar på att hälsa er välkomna hit och hoppas ni fortsätter att finna denna sidan intressant! Ha det gott!!

4 kommentarer:

 1. Åh, har du också åkt på förkylningen! Hoppas att det blir lindrigt!
  Förstår att det är många tankar kring din nya butik! Oj, så mycket att tänka på, men det blir säkert bra, du har ju ändå en viss erfarenhet!
  Nej, jag har inte tryckt upp något nytt ännu, men har planer...!

  Så härligt ditt kök ser ut!
  Krya på dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. hejhej!
  hoppas du mår bättre snart, nu när du har fullt upp
  var hemma hos Irre idag i dammet o inte så lite damm heller av sågat kakel, men kommer att bli sååå himla bra allting
  den 19 mars är jag upptagen, ska gå på di Leva på Culturum med juntis
  Vad menar du då för kort? inget jag har gjort tidigare
  Krya på dig
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen du blir frisk från förkylningen snabbt! Kan tänka mig att hjärnan går på högvarv inför ett så stort projekt, innan man vet om det funkar eller inte. Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. åh va fint och grattis till ett gott val, har osså resis sålt huset och flyttat till lgh i stan, norrköping! och din affär, så fint.kommer upp på måndag efter påsk, glad påsk:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...