lördag 9 mars 2013

SovrumsdagarEn liten sovrumskavalkad! Sitter och roar mig med att göra bildkollage i Picassa fotoprogram. Ovan är bilder från sonens sovrum som jag har målat gråa rektanglar på väggarna färdig för någon helg sedan. Det ska upp tavlor också på väggarna. Min fästmans arbetsplats har köpt in en kopiator som förstorar upp till A1 storlek. Tänkte jag skulle fixa några roliga bilder och förstora som sen ska få komma upp på väggarna här inne. Har lite fria händer då sonen alltid tycker att det blir bra det jag gör........ nästan i alla fall. 


Sen har jag gjort ordning mitt egna sovrum. Har världens minsta sovrum själv och behövde möjlighet att ta mig fram på båda sidor om sängen så jag satte var sitt skåp, Ikeas kökskåp med luckan Ädel, på var sida om sängen. De rymmer en hel del så att jag kan få lite förvaringsmöjligheter. Väggen är 
Så här såg sovrummet ut innan men det var tyvärr opraktiskt att bara ta sig till sängen från en sida. 
gjord av gamla tapetrester som jag sparat genom årens alla flyttar och renoveringar!  Ni kan skymta en grön lampfot som jag fått från mina föräldrar. Det har funnits två, tror jag, men jag har den som fanns kvar och har satt en lampskärm från ett loppisfynd i en varm färg för att bryta av lite i rummet. Har inte så många familjefoton i mitt hem men här i sovrummet har jag samlat några bilder som jag älskar att titta på när jag vaknar. Idag blir det inte mycket gjort hemma. Har en dunderförkylning som bröt ut ordentligt igår och jag sätter mig i soffan med en bunt inredningstidningar idag för att kurera mig. Till nästa helg åker jag till fjällen med vänner så jag vill verkligen bli frisk till dess. Ha en skön helg alla bloggvänner och njut av solen mot en varm vägg!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Supersnyggt sovrum..
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Jag håller med sonen din! Allt du rör vid blir bra! Krya på dej och ha en skön helg!
  KRAM Camilla

  SvaraRadera
 3. Piffigt ocjh fiffigt!
  Du kan verkligen konsten att få till det med fina lösningar!

  Hoppas du kryat på dig!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 4. Herrejisses, så fint det var med tapeterna! riktigt kreativt och grymt lyckat!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...