lördag 23 februari 2013

Sportlovspyssel


Någon som såg Lena Philipsson igår? Jösses, vilken kvinna, snygg, rolig och sjunger så bra. Har sett henne och Orup live för något år sedan i Stockholm på en helt kanonbra show. Nu undrar ni säker varför jag tagit fram nästan samma bilder som i tidigare inlägg. Jo, jag bytte stolarna och satte upp en hylla istället för skåpet som ni kan se nedan. Varför? Har inte så stort vardagsrum så skåpet tog lite för mycket plats och stolarna var aningen för låga så jag gick upp på vinden för byta ut dem mot mina gråa. Vips, så blev helheten bättre! 


Har varit sportlovsledig och pysslat lite med sonens rum. Han har fått sig ett par fyrkanter han med på sina väggar, fniss. Jag har visst fått fyrkanter och rektanglar på hjärnan nu, men det blev bra även hos honom. Han ska dock få lite tavlor på väggarna så jag väntar lite med att visa hur det blev där inne till jag fått fram lite tavlor. Funderar på att dra ut lite fina bilder som jag tagit med åren och göra tavlor av dem.

Bilden blev lite suddig. Har nämligen tappat mobilen i stengolvet och bildskärmen sprack. Typiskt mig! Men det går att fota samt ringa och så finns det ju tejp också....


Kolla in latmasken! Hon är inne i en riktigt sömnperiod nu. Ska antagligen igång och löpa när som helst för det är bara mat och sömn som gäller. Hon smälter in bra i mitt vardagsrum med sina färger, lite smutsgrå, ;-)
 


På kvällarna får jag se upp med var jag sätter fötterna. Hon har en förmåga att krypa in lite var stans och här gillar hon att ligga halvvägs in under sängen. Sen efter ett tag hoppar hon upp till mig och värmer mina fötter med sin härligt goa päls. Ligger som en groda med bakbenen! 
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Å lilla Vippa hon är så fin och go.Blev snyggt med ny hylla och andra stolar.Kram Mor.

  SvaraRadera
 2. Blev jättefint
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Så fint du har det och så go hon är Vippa! Ja, det gäller att se upp där vid sängen! :)
  Kul att fixa och ändra lite ibland! Det är som om vårljuset sätter fart lite på inspirationen! Här har det varit dåligt med vårkänslor - massor av snö, mulet och kallt - än har vi full vinter!

  Ha en skön söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Så fint du fick till det mycket mer rymligt ser det ut att vara! Dessa hundar dom får man hålla koll på minsann, vill vara nära och kan krypa nära hur som helst, får tänka på att Kina kanske ligger vid min sida av sängen... i bland när man studsar upp ;)
  Ha det gott!
  KRAM Camilla

  SvaraRadera
 5. nu är jag här igen, tittat lite bakåt i bloggen, kul med hyllan som du satt gamla skor på, jag ska följa dig också, alltid roligt med nya bloggvänner, kram

  SvaraRadera
 6. Oj vad du ändrar och styr. Du har kommit in i något slags flow här förstår jag. Och då är det lika bra att passa på... :) Fint blir det!
  Och den vovven hon kan hon...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...