tisdag 25 december 2012

Ny i familjen

 
 
God fortsättning på julen! Det har kommit en ny familjemedlem till oss. Wippa är måttligt intresserad. Tycker mest att katten är till besvär och svårtolkad.
 
  Wippa är ju van att ha matte för sig själv i soffan och mysa framför tv i lugn och ro. Nu ska här helt plötslig delas soffa med en främmande fyrfoting som till råga på allt inte alls vill busa som en hund!!!!

Hon verkar så fisförnäm också där hon sitter och spanar ut genom fönstret. Nä, ge tillbaks na till sin andra matte så får jag ha matte själv igen!


Jag har roat mig med lite inredning under mina lediga dagar. Klätt om en fotpall i fårskinnsstuvar och mönstrat på locket. Blev så bra och under locket har jag stor förvaringsyta där jag kan samla alla inredningstidningar.


Nåväl. Förhoppningsvis finner de varandra så småning om fyrfotingarna. De vill i alla fall gärna se vad den andra sysslar med och det är ömsesidig nyfikenhet. Kattflickan heter Zowi och är ett år. Hon kom till oss i fredags och får vara här på prov ett tag så får vi se om det kommer att funka. Hon har lite olater för sig och vill gärna klösa på soffan men den har nu sprutats full av otäck doft som katter inte ska gilla så får vi se om det funkar. Hon har fått klösbräda och klättermöbel så att hon kan stimuleras till att inte ge sig hän på soffan så mycket. Jag försöker locka henne och sprutar vatten på henne när hon faller för frestelsen att klösa fel saker. Tyvärr har hon fått klösa lite som hon vill i tidigare hem så det är en liten utmaning att få ordning på hennes hyss.

En riktig sötnos är hon dock allt och charmar oss med mycket kel. Hon spinner helt underbart också. Önskar er alla en fortsatt trevlig jul så ses vi här snart igen!
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Hoppas det kommeratt fungera bra med lilla kissen. Dom kan ju ha jätteroligt av varandra när de har lärt känna varandra. Din pall ser jättefin ut verkligen.
  Ha en skön fortsättning på julen nu.

  Kramar från Åsa.

  SvaraRadera
 2. Det kommer gå jättebra!! God fortsättning!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin sotsvart katt! Hoppas det löser sig med klösningen, inte kul med sofforna...Vi hade en som fullständigt förstörde en soffa...

  God fortsättning och mys på med alla fyrbenta och familj!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 4. Så mysig med en kisse miss. Hoppas du får henna att sluta klösa på soffan. Spruta vatten är en bra grej tror jag.
  Super fin pall du har gjort.
  Ha en fortsatt skön jul helg.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Vilken jättesöt liten kattfröken! Ja, det kan nog ha sina sidor om inte Wippa, eller katten heller för den delen, är varna vid varandra!
  Så fint och mysigt du har det! Ja, klösning på möbler är ingen hit alls! Bra att du har skaffat klösbräda! Jag hade speciell "kattparfym" som de gillar att spreja klösbrädan med....! Kanske det kan vara något?
  Lycka till med allt och ha en fin fortsättning på julen! Här är mest slött i gråvädret!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Åh, det där var verkligen en vacker kattfröken! Jag ÄLSKAR katter! Är tyvärr allergisk...:(Men det ska komma en spruta man tar 3 ggr sedan är det över för alltid!! När det kommer skaffar jag katt igen!
  Ha en fin fortsättning på helgerna (japp! Tomten var snäll...:) En resa till Egypten för hela familjen från sambon sitter INTE fel!!!:))
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Grattis till nya familjemedlemmen, hopps dom kommer att finna varandra dom där två :) god fortsättning, kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...