lördag 20 oktober 2012

Mysiga stunderVi har en skendräcktig hund hemma som har blivit väldigt mattig, syns det? Hon vill bara ligga och mysa tätt intill när hon väl kommer till ro.


Det tar dock lite tid att finna ro som tik när man tror att det finns valpar i huset. Vi har lagt undan små mjukisdjur som hon annars bäddar ner överallt, gärna under min säng i parkettgolvet.......... Försöker öka motionen, vilket hon redan får en hel del av och sen kan man även minska på maten men dit har vi inte kommit än.


Idag får det bli en lat dag framför tv. Har redan tänt ljus i öppna spisen för att få en mysmorgon. Den envisa förkylningen har äntligen börjat ge med sig efter fyra veckors snorande och hostande.


Matsalsmöbeln som ni skymtar fyndade jag på Öppen hand för ett par veckor sedan för futtiga tusenlappen. Superfin!


Den har lilla soffan köpte jag in till butiken för ett tag sen och klädde om i grått linnetyg. Den är enkel i stilen och får pryda sin plats i vardagsrummet ett tag till men kommer antagligen få flytta på sig lite längre fram då det kommer en hörnsoffa istället så vi kan sitta lite bekvämare. Kuddarna är en rolig blandning av minnen och nyheter med broderier som min mamma gjorde en gång i tiden samt gamla tyger från olika loppisar och den längst till höger är en sjal som jag köpte i London men som var lite stickig så den fick bli kuddfodral istället. Pläden med mönster i gåsögon vävde jag för 15 år sedan när jag gick en utbildning i textil. Den utbildningen var förlagd i Vadstena och det var helt underbart att få den möjligheten att gå där och prova olika textila tekniker under ett års tid.
Ha en underbar helg och tänd många ljus i grårusket!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Förkyld i 4 veckor.. hua, jag har varit dålig i 10 dagar. Det räcker gott och väl för mig:/

  Så fint du har det! Väldigt smakfullt och kvinnligt!

  Hoppas du har det skönt vid TV:n med alla ljus.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Så fint du har
  krya på dig
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Å vilken fin matsalsmöbel, vacker! Det låt inte roligt med den förkylningen, hoppas ni är friska snart! Ha en skön helg! Kram Iréne

  SvaraRadera
 4. SÅ fint du har! Och det var billigt för en hel matsalsgrupp... SUperfin den också!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 5. DU har verkligen fått det läckert.....:) kände på mig att ni skulle slå er samman igen...vilken lägenhet blir det nu då.....ha en fin helg och hoppas vi ses snart,kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...