fredag 20 april 2012

NU ÄR DET SISTA VECKAN!


Fredagen 27 april är sista dagen Rut & Signe håller öppet! Under denna vecka gäller 50% på allt i butiken under tisdag och onsdag. På torsdag och fredag sänker vi kvarvarande varor till 70% (gäller på ordinarie pris). Fredag kl 17.00 stänger vi för gott! Vi tackar alla kunder som förgyllt tillvaron på Öster med butiken och alla underbara uppmuntrande kommentarer.

Bilden ovan är från Rut & Signes första vecka för drygt ett år sedan.

Tack för oss!

7 kommentarer:

 1. Bara en vecka kvar! Otroligt! Så skönt för dej om allt går som du vill!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får sålt mycket nu. men det är tråkigt att kunderna inte har kommit innan då hade kanske butiken fortfarande funnits kvar. Men det är skönt när allt är över. jag lovar dig. Det är en lättnad. Det tyckte iallafall jag.. Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Tråkigt men ändå skönt förstår jag :O)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Tror du inte jag förlagt lappen med vad du skulle ha till lunch...kommer inte ihåg däremot att du ska vara med på kvällen...vad trött man blir...lite för mkt just nu...Har inte sovit på 3 nätter tack vare Malte..snälla skriv en rad, kram

  SvaraRadera
 5. Oj, vad jag blev paff nu...

  Jag kan dock förstå att det måste kännas bra att ha fattat beslutet och tagit steget om det nu var så du tänkte och kände att du måste göra.

  Snart är det dags för nytt kapitel i livet då för dig.

  Det kommer att bli jättebra och något nytt utvecklande, man ska ju alltid prova det man drömmer om, det är en egenskap starka människor besitter!

  Ha en bra dag!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ha nu en skön helg och pusta ut...skönt att det ändå gick så bra...kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...