måndag 2 april 2012

Lugnet efter helgens marknad!


Så då är jag hemkommen från Violans vårmarknad i helgen. Vilka underbara utställare jag fick möjlighet att lära känna och vi har pratat, skrattat och fryst ihop ett glatt gäng med så mycket kreativa sidor hos var och en. Ett litet fynd hos grannens bord och ett par underbara tavlor fick följa med hem till mig och pryda väggen i vardagsrummet.

Speglarna har ju varit med tidigare här på bloggen i olika inlägg och de blev så fina på tavelhyllan istället för tavlor. Den gamla lampan är ett inköp från Öppen hand och där valde jag att klippa bort fransarna från skärmen som jag inte var så förtjust i.

Vi eldar inte så ofta i öppna spisen men jag tänder gärna upp ljus i den om kvällarna för mysfaktorn. Ett fönsterskydd får pryda bakgrunden och en av mina "hjärtan på snöre"blomster får en plats på brevid. Har flera stycken av denna sort som stormtrivs hos mig. Det växter som ogräs!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Ja vädret har verkligen bjudit på bakslag...idag snöade det..huh...

  Hoppas du mår bra då efter omständigheterna, man kan ju verkligen slå sig fördärvad...och så måste man jobba...Tur att det gick bra ändå.
  Lät som att ni hade det trevligt under försäljningen!

  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Hallå!
  Länge sedan jag kikade in hos dig, får ta en liten
  rundtur.....
  Så du var också på marknaden.... verkar vara ganska många som
  var med. Jag fick en inbjudan men kunde inte vara med ...
  Kanske en annan gång, ni verkar ju haft roligt trots vädret!
  Kram på dig!
  Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej marie! Här sitter jag med min dunderförkylning, men jag hoppas du mår bra! ja visst är det roligt med alla man lär känna på de här marknaderna... Synd bara med vädret... Ja, det rår man ju inte över.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Var det Madde du köpte de fina tavlorna utav..helläckra ihop med det silvriga :) hoppas du återhämtat dig, kan tro att ni hade det trevligt ihop...är ju kanontjejer, kram

  SvaraRadera
 5. Tack för din omtanke om min hälsa!
  Jag skall försöka ta det lungt!
  Betongtavlorna brukar jag ta 75 kr för i ungefär samma storlek så det blir det för denna nya sorten oxå!
  Ha det gott! Vila och sköt om dej du oxå!
  KRAMIS

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...