tisdag 10 april 2012

Butiken upphör!REAN FORTSÄTTER! Flera av kunderna som besöker Rut & Signe har nu frågat om jag ska stänga min butik. Ja, så är det och jag håller nu på att sälja ut sakerna i butiken. Vill bara säga att ni måste skynda om ni ska fynda för godbitarna försvinner först! Mängder med varor är nedsatt upp till 50% redan. Alla kläder mellan 25-50%. Så vill ni göra riktigt fina fynd bör ni skynda er!

Varmt välkomna att hjälpa mig tömma butiken!

9 kommentarer:

 1. Ja hos dig hade man nog kunnat göra kanonfina fynd, men ack va långt det blir att åka...Suck!
  Undrar just om Du har nåt annat kul projekt i sikte nu? Spännande.
  Hoppas Du har haft en jättefin påskhelg.
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 2. Åh vad händer med din fina butik? Jag som inte ens hunnit besöka den... Ska försöka hinna med att ev. göra ett besök, kanske kan fynda lite då!
  Ha det gott! Kram Cam.

  SvaraRadera
 3. Vad trist, jag hoppas det är ett eget fattat beslut och att du är nöjd med det.. men jag kan tro att det inte alltid är lätt att ha butik.
  All lycka till! Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken trevlig blogg du har! Har blivit din följare. så tråkigt att du ska stänga din butik. Hoppas att du själv har bestämt att göra det. Jag har själv haft butik i några år men stängde den i februari 2012. Ha det bra! Mvh Therese

  SvaraRadera
 5. Men du, hallojsan!
  Det va inget roligt att höra, men säger som föregåene, hoppas det är ditt beslut.
  Lycka till med det du ska göra, många kramar från en kund.

  SvaraRadera
 6. Lycka till med tömningen av butiken! Åh, om jag kunde komma - få se om vi hinner titta in en sväng i morron på väg till trädgårdsmässan!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Det var trevligt att besöka din fina butik.
  Jag är jätte nöjd med det jag köpte.
  Kram Carita

  SvaraRadera
 8. Låter som det flyter på..men ändå synd ,,,tycker din lokal är så mysig..hoppas nu att vi får umgås på bloggträffen, ser fram emot ett JA :) kram

  SvaraRadera
 9. Jag önskar dig all lycka till i framtiden, hoppas att det inte känns allt för tungt att butiken stänger...nu väntar nya spännande äventyr!

  Varmaste kramar
  Hanna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...