onsdag 7 mars 2012

Underbart vårtecken!

Posted by Picasa
Hitta denna ljuvliga julros i rabatten utanför vår port där vi bor. Vilken FÄRG! Det här är bland del vackrast som finns men så svår att se under alla bladen där den gömmer sig nickandes. Sen måste jag bara visa hur vackert det var här i Nyköping en morgon när jag var påväg till butiken. Solen sken men tack vara det fuktiga vädret som var så hade alla träden färgats alldeles vita av frost. Hur vackert som helst. Vilken tur att jag faktiskt har kamera i min mobil för ögonblicksbilderna fångas och man kan dela med sig allt det vackra omkring oss på ett helt annat sätt idag.

Imorgon drar vi till fjällen för ett par dagar och ska åka skidor med goda vänner. Butiken är stängd imorgon men har öppet fre och lördag då Matilda hjälper mig. Lägenheten fylls av ungdomar som ska ha middag och mysa nu när de får vara för sig själva ett par dagar de med. Hmmmm..... ja, vi får väl se sen......  

Ha en skön vecka!

3 kommentarer:

 1. Ja, DEN julrosen är absolut den vackraste! Oj, så fin den är! Tänk, att ni har en sån utanför porten!
  Det låter härligt med fjällen och lite avkoppling!
  Ha´t så skönt!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Hej
  Vilken vacker färg det var på den julrosen, jag håller med dej att "vår stad " härom morgonen var så himla fin, hoppas du får en skön tur till fjällen.
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Fin färg på julrosen, jag har bara vit.... Hoppas ni får en skön helg i fjällen!
  Ungdomarna sköters sej säkert, vi hade haft huset fullt när vi var i Tallin, allt var städat och fint när vi kom hem!
  =)))
  Ha det toppen!
  KRAM

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...