tisdag 21 februari 2012

Garner


Nu har jag varit och shoppat lite garner som ska tillverkas alster av. Raggsocksgarnet ska jag göra en mössa till mig av. Har en lila mössa som jag stortrivs i men den börjar bli sliten så jag ville hitta ett garn som passar till de fina vantarna som en vän till mig låtit tillverka av tovad ull. Sen köpte jag även ett mattrasegarn som jag ska virka en fin kudde av till soffan. Det är så häftigt med det tjocka garnet för det går så fort att virka sig en kudda och den blir så fin . Jag ska visa er sen när den  blir klar så förstår ni vad jag menar. Vi är några kvinnor som träffas på måndagarna för att utbyta erfarenhet inom stickning och virkning. Alla gör så otroligt fina saker av garner och man inspirerar verkligen varandra till att skapa. Har även beställt ett ullgarn i mörkbrunt som jag ska sticka en flätkofta till mig själv och som jag antagligen inte kommer att kunna använda för än till hösten då det tar lite tid att sticka större plagg. Men det är det värt!

Vad gillar ni att pyssla med?

6 kommentarer:

 1. Åh, så många härliga garner! Det tjocka där verkar jättespännande!
  Kul med stick- och virkträff, ungefär som en riktig syjunta då...!:)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. DU är flitig du....:) ni blir det sol och värme...åker imorgon, vinkar till dig när jag far förbi, kram

  SvaraRadera
 3. Oj, vad mycke härliga garner! Det ska bli roligt att få se dina färdiga alster sen. Jag visste inte att Du handarbetar? Jag har oxå grejat med sånt tidigare, men har haft ett långt uppehåll nu. Men jag blev lite sugen nu när jag hör om alla härliga garner Du har köpt. Det där som du har till kuddar blev jag lite nyfiken på.
  Ha en fin fortsättning på veckan nu!
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 4. Vilka läckra garner, såg sådana i PUB huset och det kliade i fingrarna. Fast jag är urdålig på både stickning och virkning:)

  Här har det jobbats idag och attan vad halt vi har haft...Bambi på hal is är det många som känt sig som idag.

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Läckra garner. Tyvärr kan jag inte sticka eller virka,Sax och papper är mitt favvo pyssel. Ha en fin kväll!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 6. Åh, vad vantarna gör sig bra på bild! Fniss, fniss!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...