onsdag 29 februari 2012

Att ta sig i kragen!Nu börjar nedräkningen inför nästa veckas semester. Vi far till fjällen under ett par dagar för att insupa härlig luft och åka lite skidor i utförsbackarna. Just nu har jag börjat träna på friskis ett par dar i veckan för att få upp bättre fysik. Fyra pass i veckan håller jag som mitt mål och det roligaste av allt är att mannen hakat på också. Så mycket bättre att vara fler som sporrar varandra. Min son, min mans dotter och svägerskan kör också ett par gånger i veckan på samma ställe vilket gör saken ännu bättre. Tycker mig redan se resultat av att jag har gått ut så hårt med träningen och kroppen ska få sig en rejäl omgång ikväll igen. När man väl kommit igång känns det så mycket lättare än innan då jag mest hade dåligt samvete över att jag inget gör för att bli piggare. Men nu så......
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Vad duktig du är Marie. Själv tänker jag bara att jag ska, nästa gång , nästa gång, men nääää tycker det är så tråkigt. Kul med en resa till fjällen. ha det så mysigt och njut.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Härligt med semester!

  Hoppas du får det soligt och skönt!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Här är en friskare till....visst är det skönt att komma i gång!
  Hoppas ni får sköna veckor i fjällen!
  KRAMIS

  SvaraRadera
 4. Heja på!! Man BLIR så mycket piggare när man tränar! Jag skulle aldrig orka hålla mitt eget tempo om jag inte tränade så ofta!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. DUKTIGT!
  Jag springer och går, att ta sig till gym blir för omständigt när man bor på landet...det funkar inte...

  Ska ni åka skidor, jag längtar redan tillbaka!

  Kram Mariette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...