tisdag 17 januari 2012

Våren anländer! Fast bara inomhus...

Torsdagen 19/1 håller butiken Rut & Signe stängt för inköpsmässa på Formex!Jag bygger ut min butik genom att ta in lite mer golvyta i butiksdelen. Till våren kommer jag även att nyttja min altan för trädgårdsprodukter som är en stor härlig träaltan i anslutning till butiken. Så mysigt!En riktigt skön urstädning i butiken har pågått i flera dagar nu. Här rensas ur och städas bort saker som inte längre fyller någon funktion eller kommer till sin rätt. En del går till Öppenhand och en hel del till soptipen.

Den här sötnosen ovan är från Creme de la Creme som återanvänder gamla tallrika för underbart söta kakfat. Ska kika in hennes produkter på Formex nu på torsdag också och se vad hon hittat på mer.


Lite till trädgården börjar nu poppa upp i butiken och själv blir jag så sugen på att ta en spade och gå ut och gräva någonstans. Fast jag får nog hålla mig lite till för det är ju några månader kvar innan jorden kan planteras med roliga sommarblomster.

På torsdag far jag till Formex och det ska bli riktigt roligt att se vad den har att erbjuda inför våren. Många leverantörer har redan uppdaterat sina webbutiker så att jag har kunnat lägga beställningar redan vilket underlättar då mässan i år är rejält stor och mycket ska hinnas med på ett par dagar. Ha en skön vecka! Kram till er alla!!!

4 kommentarer:

 1. Ser också fram emot Formex !! Behöver lite inspiration nu när det mesta känns grått och trist...

  SvaraRadera
 2. Ha det så kul på Formex, du kommer antagligen bli alldeles galen av allt du vill ha...
  Sen får jag komma till dej och se det bästa du valde:)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Det låter ju riktigt spännande med utbyggnaden och så många fina saker du visar, man får ju riktigt hålla i sej!!!
  Min grannväninna och jag har planer på att komma och hälsa på dej i slutet av januari! Men vi ses ju i helgen, det ska bli jättekul!!!!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Hoppas dagen på mässan varit givande!

  Längtar tills lördag då jag ska spana in våren!

  Kram Mariette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...