måndag 2 januari 2012

Arbetsdag 1

Posted by Picasa
Tack alla som lämnade en hälsning i förra inlägget! Nyåret kom och gick i goda vänners sällskap och jag kom inte i säng förrän efter kl 4 på morgonen. Det berodde då inte på att gästerna var kvar så länge utan att jag fick hämta en tonårs son på natten och skjutsa hem söta tjejer som var helt stelfrusna i tunna strumpbyxer och korta kjolar. Temperaturen låg på -9 så inte undra på att de frös..... Hunden hade det jobbigare detta nyår än förra. Det smällde lite för mycket för hennes smak och hon vakna tidigt på nyårsdagen och vill ut för att hon var rejält kissnödig. Stackarn!  Till helgen ska vi tillbringa ett par dagar i stugan och njuta av lugnet. Sen väntar vi nog till våren innan vi åker dit igen för att sova kvar.

4 kommentarer:

 1. Nyår kan vara jobbigt för flera hundar, då känns det bra att bo på landet, här var det vi som styrde över smällarna!
  Men Kina besväras inte av smällarna hon kika lite och sen lade hon sej under soffbordet och sov vidare ;)
  Skönt med en stuga, att få sticka iväg till för att ta det lite lungt!
  Ha det gott!
  KRAM Camilla

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Stackars lilla vovven hoppas allt är mycket bättre nu. Våran lilla knäppis tror att husse har skjutit något han blir grymt besviken efter varje raket.
  Ha de gott!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 3. Låter mysigt med stugan...Malte fixade smällarna bra detta år...är alltid så rädd att dom ska bli rädda, haft en tik som led oerhört t o m när åskan gick..här har det röjts i butiken idag och en del har varit och fyndat...när dom fyndat klart hos dig kan du väl skicka dom över Bråviken, här finns en hel del som reas :) vi höres snart igen, kramen och ha en skön helg

  SvaraRadera
 4. Hi hi...samma här. Jag skjutsade också frusna ungdomar kl. 3 på natten. Ja, vad gör man inte för dom?

  Trevlig fortsättning på det nya året.

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...