tisdag 22 november 2011

FörrIdag tar vi och piggar upp oss med lite vackrare utsikt från tiden från förr. Den här bilden är från vårt tidigare hem för nästan drygt ett år sedan. Jag tillhör den typen av människa som flyttat otroligt mycket i mitt liv och har aldrig sett hur mina skapelser fortsatt att utvecklats med tiden. Trädgården här på bilden byggde jag upp på två år och jag får inte möjligheten att fortsätta se den, men jag är en konstnärstyp, kreativ som bara den, så för mig är själva uppbyggnationen av det jag gör mest tillfredställande. Sen får någon annan stackare fortsätta förvalta rabatterna, hähä, hoppas det går bra för den stackarn. Idag är det balkong som gäller och lite mer lätthanterligt. Dock har jag möjligheten att nyttja ett härligt ställe vid havet som jag ska försöka förvalta efter förmåga under en tid. Ha nu en skön tisdag och hoppas ni har bättre väder en vad som bjuds här, grått och trist.
Kram från liten dam! 
Sen tar jag och grattar vår underbara hund Wippa på sin tre års dag idag. GRATTIS! Här på bilden tillsammans med bästisen, den lilla puffisen, Tequila.

3 kommentarer:

 1. Ja, ÅÅÅÅÅh, så fint det var där i Almby! Du gjorde verkligen underverk i den trädgården! Jag vet ju, för jag har ju åkt där i så många år och där var verkligen inte mycket innan du kom dit! Hoppas att din efterföljare kan fortsätta förvalta den vackra trädgården! Den var en fröjd att få stanna till där och bara njuta av allt vackert!
  Vilken härlig bild du visar!

  Grattis till lilla Wippa idag!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jag minns din förra blogg och vilken idyll det var!!
  I vårat förra hus byggde jag upp stora rabatter utmed framfarten kantade av lavendel och stenar. I 7 år bodde vi i det huset och det var precis vad det tog för rabatterna att riktigt etablera sig, bli täta, och inte kräva så mycket jobb! Från tidig vår till sen höst var det alltid något som blommade i detta blomsterhav! Jag var SÅ nöjd! Vad gjorde då de som tog över det huset...Grävde upp allt och slängde på tippen!! Sådde gräs...Jag var ledsen det måste erkännas! De kunde väl frågat om jag ville ha "mina" perenner...Men de var ju förstås inte längre mina...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Tack för underbara bilder ja idag är här så grått och trist och med lite feber till det så är livet....
  Basse vovvar och grattar!!!
  Kram Katha

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...