måndag 24 oktober 2011

Måndagsdimma

Dimman ligger som välling utanför fönstret, känns lite trist och skulle gärna se solens strålar istället denna måndag! Nu har julprodukterna strömmat in i butiken, men jag håller på dem ett tag till innan de får ta plats på hyllorna. Känns som man tjatar ut julen om de exponeras för tidigt i butiken. I morgon bitti ska vi få hjälp med fönsterputsning i hemmet. Vi bor på våning 3 och fönstren är gamla och öppnas utåt..... vilket innebär att ska de putsas på utsidan får man ha långa armar och inte vara rädd för att ramla ner, he,he! Vi har valt att ta hjälp och de som kommer hit fixar det genom att montera ner alla fönster för att putsa dem. Det är värt vart enda öra att få hjälp med detta. Ska sy nya gardiner till vardagsrummet sen så blir det så fint sen. Stora måndagskramen till alla bloggare! 

5 kommentarer:

 1. Hej Marie nu har jag hittat din blogg jättekul.
  Så roligt att få se så fina bilder från din vackra butik ska kika vidare nu.
  Ha det bäst!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Bra att ta hjälp så du inte trillar ner vid fönstertvätten... jag kommer inte heller till skott med det fast jag nästan kan stå överallt..

  Kan jag komma på kundkväll den 17, eller vill du hellre ha fullt nu den 2:e?
  Ska jag länka hos mej om den kvällen med?

  Ha det gott, bra att du håller på julsakerna, det blir roligare så:)

  SvaraRadera
 3. Å så mycket fint du visar.Får nog ta en liten tur en dag. Kan men gillar inte att putsa fönster....

  Kram
  Katha

  Ps har en liten utlottning på G kanske du vill va me...

  SvaraRadera
 4. Ja! Låt bli och tvätta fönstren på utsidan..:) Var rädd om dig! Vad jag hört så var det någon som ramlade av en stege eller stol eller något för en tid sedan. Så jag säger som Emils pappa:
  Gor inte om at igen!!!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 5. Hej hej, angående julgranskulan. Det är ingen stoppning utan kulan är tovad inifrån och ut. Tror jag gjorde ungefär tre lager.
  /Lina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...