lördag 10 september 2011

Torpet får lantligt porslin i skåpen.


Har haft en ledig lördag idag och passade på att själv ta en sväng på stan tillsammans med mannen och bonusdottern. Vi strosade runt och kikade på höstens nyheter. Ville ha allt men egentligen skulle jag köpa mig skor. Hittade dock inga som det sa klick för utan får nog leta vidare för att hitta mig ett par sköna höstskor. Eventuellt får det bli en sväng till Norrköping framöver eller kanske någon annan stad tillsammans med mannen för lite shopping.


Bilderna är från torpet dit jag tagit lite av mitt porslin med lite lantlig stil. Fler saker ska dit vart efter men det är ingen brådska då jag förmodar att det kommer in möss under vintern då det är svårt att få till de sneda dörrarna in till torpet. Ska försöka sätta dit lite lister så att mössen hålls borta. Har fått tipset att sprida ut släkt  kalk runt torpet för det ska visst mössen ogilla. Ska se om jag kan få tag på lite sånt och hälla ut runt om torpet. Nya element ska sättas in också för de gamla var alldeles svarta och säkert över 20 år gamla. Tar nog en sväng dit ut imorgon för att mysa lite lantluft och ta hem lite vacker mossa till krukorna hemma. Känns som en pysseldag i morgon! 

Ikväll ska vi på kräftskiva och äta smaskiga pajer med kräftor tillsammans med goda vänner. Ser fram emot kräftorna då det var länge sedan jag åt det. Vi brukar spara en låda svenska kräftor till nyårsafton också för det är så himla gott. Så får det bli i år också....  

Wippa har hittat ny favoritplats i torpet, inne i skafferiet!!!! Hon är väl för go den lilla tösen...Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Hej Marie!

  Såg att du kanske ska åka till norrköping, undrar om du vill beställa några varor har nu 2 nya modeller på änglar och de säljer som bara den hos min återförsäljare här i stan. Gör upp och tar kort i morgon, så du får se dem.

  Förlåt att jag ej har hört av mej om hjärtarna, hade redan förberätt sådana, misstänkte att du var intreserad, de ligger i vatten ska bara sätta på prissma.

  Kram
  Catharina

  SvaraRadera
 2. Vippa vet var hon ska vara .Nära till maten.Jag älskar klockan jag köpte.Den tickar och går så fint nu när jag satt i batteri.Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej, Marie!

  Njut lantluft och ha en riktig mysig pysseldag!

  Ett mycket bra ställe som Wippa har hittat. Ge raringen en ppn (puss på nosen) från mig.

  Söndagskram
  Renate

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...