tisdag 14 juni 2011

Gått in i väggen
Under förra veckan inhandlade jag några gamla fönster på annons. Dessa har jag nu gjort en liten vägg av i butiken ihop med lastpallar som blivit kvar från varor till butiken. Skärmväggen sitter endast fast med två skruv i väggen men blir stadig tack vare vinkelkonstruktionen. Jag har antikmålat lastpallarna lite slarvigt för att det ska se lite gammalt ut. Känner mig nöjd med resultatet då det skapar lite nyfikenhet över vad som döljer sig runt om. Butiken börjar ta form nu och jag har nog boat in mig rätt bra för en framtid här. Annars om det inte funkar kanske jag ska utbilda mig till snickare....... hähä!  Puss och kram från liten dam!

8 kommentarer:

 1. Snyggt Marie.Nog kan du bli snickare alltid,men jag hoppas ju att blir kvar med din butik.Kram från mej till lilla damen.

  SvaraRadera
 2. Kul att få se bilder från din butik! Så fint du har gjort, du är verkligen duktig på att fixa!!! Det ser jätteläckert ut!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej Marie! Vilken kul ide att göra så med lastpallar och gamla fönster. Jag är så himla nyfiken på att få se din fina butik i verkligheten och jag hoppas att det kan bli av i sommar.
  Vilken vacker headerbild du ha! Är det Nyköpingsån?
  Ha det så bra och hoppas vi ses snart igen!
  Kram Åsa Bakom berget.

  SvaraRadera
 4. Det ser bra ut!!

  Hoppas många kunder hittar till dej!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Åh! Jag bler först orolig för dig med tanke på rubriken!
  Men så såg jag ditt fina verk! Underbart fint!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Fick ont i magen av rubriken,men som tur var det inte de jag tänkte på.

  Det blev väldigt snyggt! Det mesta går att återvinna.
  Kram Catharina

  SvaraRadera
 7. Ååå va fint. Måste göra ett besök uppe på den östra sidan snart. Så håll kaffet varmt,,,,, en dag dyker jag bara upp.
  Ha en skön vecka.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...