måndag 9 maj 2011

Helgen bjöd på konstrunda i SödermanlandI söndags åkte min man och jag runt i sörmland på den årliga konstrundan. Ett underbart väder bjöd till många kringel och krokvägar med flera stopp hos kreativa människor. Bland annat hos en bekant som tillverkar produkter i betong. De bor så vackert mitt ute i skogen vid en härlig liten sjö, en riktig idyll i sörmlands natur. Stället hon driver har öppet under sommaren och tar emot besökare. Gör gärna ett besök där till sommaren, se länken för vidare information http://herrgardeniladan.se/ Några loppisfynd från söndagen, bl a en härlig sammetskudde som jag låtit varsamt tvätta från allt damm den fått på sig. 10 kr i en fyndkorg, inte illa va? Underbart hantverk från förr. Den är tvättad fyra gånger, då den var rejält dammig!!

En underbar kiss låg i solens strålar och sov i hörnet av en utställningsloka, hel oberörd över alla som besökte utställaren under dagen. Så ljuvlig!


Vår lilla familjemedlem hade en hård lördag! Dags att diskutera hur mycket festande det ska få vara en i hennes ålder....................hm! Till alla djurvänner som kikar in och ser detta kan vi avslöja att bilden är fejkad, vi ställde ju dit glaset då hos såg så rolig ut i soffhörnet. 

7 kommentarer:

 1. Jojo nu får vi nog ha ett allvarligt samtal om dryckesvanor.Puss.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig helg ni har haft! Ser fram emot besök av dej nästa vecka eller så....!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej. Va snopet att vi börjar prata i din butik och att vi ska åka till Violan på lördag.Världen är bra liten ibland. Det ska bli så kul att träffa nya människor.
  Jag plingar dig på fredag ang samåkning på lördag.
  Ha det bra så länge.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Så du har en fylle hund hemma hos dig...HIHIHI...verkar varit en härlig runda ni gjorde, snart ses vi, puss

  SvaraRadera
 5. Det låter som en trevlig helg det också! Precis som den här helgen...
  Ja, snartmåste jag nog ta mig en tur till Nyköping och kolla in din butik :)
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig lördag hos Violan, så roligt att se dig igen! KRAM Helena

  SvaraRadera
 7. Får nog ta en sväng oxå vid tillfälle o kolla din butik och vad Nyköping har att erbjuda! Roligt att träffas!! Kram Camilla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...