onsdag 27 april 2011

Sorteringsorgie
Det här är väl inget märkvärdigt att visa, tycker kanske flera av er. Men...... lådorna tillhör ett litet skåp från en sytillbehörsaffär. Jag fick skåpet av en härlig vän och jag har sorterat pärlor från 50-60 talet under hela eftermiddagen. Jättesöta knappar ingick också i fyndet och jag blev som barn på nytt. Minns när jag satt och sorterade knappar hos min moster som var sömmerska och hade en uppsjö av sytillbehör när jag var litet flicka. Det saknas några lådor men det gör inte så mycket och inte är skåpet vackert men mycket praktiskt. Mina egna pärlor ska nu sorteras upp och ges plats i lådfacken framöver. Ett riktigt fynd med andra ord för en knapp- och pärltokig kvinna. Ha en skön vecka! 

7 kommentarer:

 1. Det är så snyggt när allt är färgstämt, men jag har inget tålamod..

  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 2. Vackert! Jag minns min mormors knapplådor. Dom förvarades högt upp i ett skåp och jag klättrade upp och hämtade dom för att sitta i timmar och sortera och plocka med alla färgglada och vackra knappar. Jag kan fortfarande tycka att det är lite som meditation att sortera pärlor och knappar.
  Ha ha ha....ja man är som man är!
  Ha en fin dag! Kram på Dig! Åsa.

  SvaraRadera
 3. Pappa och jag kunde inte låta bli att dra ut några lådor och kolla.Gissa om det rasade ut pärlor.Jag fick nästan panik,för sedan gick det ju inte att stänga lådan.Matilda skrattade gott åt oss.

  SvaraRadera
 4. Jag älskade bilderna, så vackert med gamla knappar! Mamma har burkar med gamla knappar, jag behöver bara se en knapp så minns jag var den suttit:) Sorterade också knappar som barn så det är rena fröjden du visar. Ja, snart syns vi, ska bli så roligt...vi hoppas på sol!
  KRAM Helena

  SvaraRadera
 5. Visst är det något specillt med gamla knappar, förstår din upphetsning :) ha en fin helg, kramen

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt! Tycker verkligen det var något att visa man blir ju glad av bilderna :)!

  Är själv väldigt förtjust i knappar, spetsar och annat fint att dekorera med och det blir så mycket roligare om det är snyggt sorterat.

  Ha en fin Valborg, kram Marie-Lousie

  SvaraRadera
 7. Så mycket härliga knappar! Det var säkert jätteroligt... skulle jag också tycka :)
  Kram
  Marie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...